Tenisový deníèek

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Gintonic » pát lis 04, 2005 11:22

šolim píše:To je slušná darda! Jen doufám, že jsi to nesledoval live. To by Ti muselo být ve 3.setu za stavu 1:4 dosti ouzko. Závìr byl ale fantistický a "dobøe ohodnocen"!
S Kvìtou teï hrají parádní tenis. Dnes možná zkusím znovu Kvìtu. Minulý týden ji porazila a pokud bude zajímavý kurs? Dementieva sice potøebuje vyhrát, aby se dostala do turnaje mistryò, ale to ji taky mùže svazovat a Kvìta nemá co ztratit a ví, že na ni má. :roll:

Dávali Nicol v TV ? Já jen ráno èetl, že to otoèila z 1-4 ve tøetím setu :) . Nicol je velká bojovnice a u mì má obrovskou dùvìru. Vím, že ta holka nikdy nic nevypustí ! Proto jí také tak moc rád vsázím :D .

Kvìtu jsem vidìl vèera a mladou Sesil pìknì rozstøílela :D . Dementevu podle mého dnes mùže klidnì porazit !
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod Å¡olim » pát lis 04, 2005 11:49

Gintonic píše:
šolim píše:To je slušná darda! Jen doufám, že jsi to nesledoval live. To by Ti muselo být ve 3.setu za stavu 1:4 dosti ouzko. Závìr byl ale fantistický a "dobøe ohodnocen"!
S Kvìtou teï hrají parádní tenis. Dnes možná zkusím znovu Kvìtu. Minulý týden ji porazila a pokud bude zajímavý kurs? Dementieva sice potøebuje vyhrát, aby se dostala do turnaje mistryò, ale to ji taky mùže svazovat a Kvìta nemá co ztratit a ví, že na ni má. :roll:

Dávali Nicol v TV ? Já jen ráno èetl, že to otoèila z 1-4 ve tøetím setu :) . Nicol je velká bojovnice a u mì má obrovskou dùvìru. Vím, že ta holka nikdy nic nevypustí ! Proto jí také tak moc rád vsázím :D .

Kvìtu jsem vidìl vèera a mladou Sesil pìknì rozstøílela :D . Dementevu podle mého dnes mùže klidnì porazit !

Nevím, taky jen soudím ze zpráv, které jsem se doèetl na internetu. Zkusil jsem dát za 2,65 tu Kvìtu. Minulý týden byl kurz zajímavìjší.
Žít naplno a milovat život
šolim
Host
Host

Příspěvekod Gintonic » pát lis 04, 2005 12:15

šolim píše:Nevím, taky jen soudím ze zpráv, které jsem se doèetl na internetu. Zkusil jsem dát za 2,65 tu Kvìtu. Minulý týden byl kurz zajímavìjší.

Kvìta se urèitì za ten super kurz zkusit musí ! Pokud budu stíhat, podívám se na ní live. Veèer by mohli dávat i Nicol s Lisou, tak jsem zvìdavej :) .
Gintonic
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec