to nedo: to si pis ze nejsem objektivni, stejne jako nejses ty vuci Sparte
Moderátor: Moderátoři

HP_service píše:ohanet se tim ze je to malichernost od profesionala hanit klub soupere u me pokulhava

Dramatický to celkem bylo, protože se hned začalo vykřikovat něco o až půlmiliónové pokutě a dokonce i trestné oznámení. Pokud se ale bavíme na úrovni symbolických pokut (tedy v odpovídající výši jako Tebou jmenované akce), tak samozřejmě nejsem proti ani já (i když tedy opravdu jsem toho názoru, že se následně strhne lavina podobných udání, když se pokuta udělí na základě této videonahrávky). Ale celé je to zbytečně nafukováno a skutečné problémy českého klubového fotbalu (a že jich je spousta nám ukázal čtvrtek) jsou odkládány do pozadí.HP_service píše:...vono to tak dramaticky nebylo a ani nebude doufam, ale poradek musi bejt

nedo píše:Dramatický to celkem bylo, protože se hned začalo vykřikovat něco o až půlmiliónové pokutě a dokonce i trestné oznámení. Pokud se ale bavíme na úrovni symbolických pokut (tedy v odpovídající výši jako Tebou jmenované akce), tak samozřejmě nejsem proti ani já (i když tedy opravdu jsem toho názoru, že se následně strhne lavina podobných udání, když se pokuta udělí na základě této videonahrávky). Ale celé je to zbytečně nafukováno a skutečné problémy českého klubového fotbalu (a že jich je spousta nám ukázal čtvrtek) jsou odkládány do pozadí.HP_service píše:...vono to tak dramaticky nebylo a ani nebude doufam, ale poradek musi bejt

Myslím si to stejné. Pokuta alespoň v symbolické rovině by byla na místě. Samozřejmě s tím, že jakékoliv podobné věci by v budoucnosti byly trestány s maximální přísností. Ale takto vyváznout jen s omluvou.lubosbart píše:Dle mého názoru to není šťastné rozhodnutí, přeci jen by toto zasloužilo alespoň nějakou pokutu.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků