Real - Barca 0:3

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Mathieu » ned lis 20, 2005 23:27

Jj, od toho se ani neda moc odkoukat co se tyce taktiky, protoze ten fotbal je proste zalozenej na individualitach a genialnich schopnostech hlavne Ronaldinha. Ale byla to nadhera, jak ste rikali sel z toho mraz po zadech, ze vseho, od tech golu Ronaldinho az po potlesk ve stoje fanousku Realu, coz je vzhledem k jejich rivalite neco neskutecneho.
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod bobos » ned lis 20, 2005 23:51

Eric88 píše:Mno co pøedvádìl vèera Ronaldinho bylo nìco neuvìøitelnýho, tak fantastický individuální výkon pøevyšující všechny ostatní jsem nevidìl už dlouho. Navíc jeho dvì branky byly pøekrásný 8)
Celkovì to byl naprosto jednoznaèný zápas, protože Real byl v tomhle maèi jenom ubohý kompars, kdyby to skonèilo tøeba 5-0 pro Barcu, tak by se nikdo nemohl divit...

Me hlavne udivilo to, ze mu vlastne nikdo nekladl odpor, od pulky az do brany, jakoby hral pohar proti amaterskemu vyberu nejake "spanelske vesnicky". :-D
bobos
Host
Host

Příspěvekod JaraP » pon lis 21, 2005 7:16

bobos píše:
Eric88 píše:Mno co pøedvádìl vèera Ronaldinho bylo nìco neuvìøitelnýho, tak fantastický individuální výkon pøevyšující všechny ostatní jsem nevidìl už dlouho. Navíc jeho dvì branky byly pøekrásný 8)
Celkovì to byl naprosto jednoznaèný zápas, protože Real byl v tomhle maèi jenom ubohý kompars, kdyby to skonèilo tøeba 5-0 pro Barcu, tak by se nikdo nemohl divit...

Me hlavne udivilo to, ze mu vlastne nikdo nekladl odpor, od pulky az do brany, jakoby hral pohar proti amaterskemu vyberu nejake "spanelske vesnicky". :-D

nebo proti Spartì :lol: :lol: :lol:
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » pon lis 21, 2005 9:11

No on je to docela tìžké, protože jemu snad ani nejde vzít balón. A o jeho rychlosti snad ani nemá cenu se tady zmiòovat. To neuvìøitelný zrychlení které pøijde po klièce, to je vìc.
Další vìc jsou jeho nahrávky kdy klame i pohledem. Trochu mi to pøipomíná basketbal. Dívá se doprava a pøihrávku pošle na druhou stranu.

Jinak mì dost nemile pøekvapilo jak neskuteènì "vyèichlej" je Zidan. Toho za celý zápas snad ani nebylo vidìt.

Další nemilá vìc byl jasný faul na èervenou kartu od Carlose na Etoa. Takouvou prasárnu jsem už dlouho nevidìl.

Zkrátka Barca vyhrála ve všech smìrech, naopak Real totálnì propadl.
quinton
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na Chat a pokec