"Džejárův" bloček :o)

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát črc 14, 2006 9:13

Soderling (1.66) , Nieminen (2.10) , Devilder (1.55), Mayer (1.70), Hájek (1.60), Zverev (1.85)

hmm, GB celý týden vypisují chall., dokonce i první kola a všech 5 turnajù a dnes si usmysleli, že to vypíší až pozdìji, pokud to vubec vypíší, a to jde o CF :?

co se dá dìlat, tak se musím spokojit s turnaji ATP a v pøípadì, že se stane zázrak a GB vyhodí bìhem dne aspon nìjaký zápas z toho, co mám v hledáèku, tak to zkusím zahrát :roll:

pøemýšlím, zda nemám jistit Fishe, na Alvese je kurz 7.50 , což je na pohodu .. výhra na mainu, pokud Fish uspìje, bude 730, když obìtuji 230Kè jako pojistku na Alvese , pøípadná ztráta by nebyla tak velká , no a jestli bych mìl vyhrát 730 nebo 500, to už je jedno .. zas na druhou stranu mì to pøijde takov zbabìlý, èlovìk si má stát svým tipem a ne už ho pøedem odepisovat :D

výbìr se mi zúžil na 2 zápasy, Soderling a Nieminen .. no, a protože chci hrát solo, tak asi Soderling není dobrá volba, já bych riskoval více, než by vyplatila sázkovka .. a tak si dám Nieminena :) .. a pøípadnou výhru otoèím na chall. anebo na Soderlingovi :)

no a to bude prozatím vše, GL ! 8)

Ferrero vs Nieminen (2.10)
celk.kurz : 2.10
vklad : 153.50Kè
výhra : 322.50Kè

Devilder vs Cipolla (1.55)
Fish vs Alves (7.50)
celk.kurz : 11.63
vklad : 100Kè
výhra :0Kè

stav banku na uètu u GB pøed vyhodnocením tiketù :arrow: 4283.50Kè (základ 5000Kè)
stav banku u GB po vyhodnocení tiketu :arrow:4 606Kè
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne sob črc 15, 2006 8:27, celkově upraveno 3
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Rafael » pát črc 14, 2006 9:31

Johny podle mì v tomto pøípadì když ti nìkdo nabízí kurs @7,5 je pojistka zcela na místì...

pozn. od J.R. :arrow: popøemýšlím, do 16h je ještì èasu dost :D
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod Pikalek » pát črc 14, 2006 10:02

Rafael píše:Johny podle mì v tomto pøípadì když ti nìkdo nabízí kurs @7,5 je pojistka zcela na místì...

pozn. od J.R. :arrow: popøemýšlím, do 16h je ještì èasu dost :D

BaW ma vypsano na 11,30 8)
Gabriel And Dresden - Tracking Treasure Down

zkuste: http://www.travian.cz/?uc=cz1_18262
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » pát črc 14, 2006 10:50

Pikalek píše:BaW ma vypsano na 11,30 8)

Tak s tímto kurzem už se to pojistit doopravdy hodí 8)
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát črc 14, 2006 11:00

tak nakonec GB vypsaly i chall. a tak jsem hned pøidal tiket .. a ponìvadž Devilder je mùj èerný kun v Poznani , tak jsem si ho dal k pojistnému tiketu spoleènì s Alvesem , ta stovka mì nevytrhne :) a max. bych prohrál Fishe a stovku k tomu :D , ale doufám, že Mardy to dá a bude vše v poho , GL ! 8)

pozn. od J.R. :arrow: na GB mají Fishe od 17h, takže opravdu èasu dost :D
Naposledy upravil Johnny.Rebel dne pát črc 14, 2006 11:18, celkově upraveno 1
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Pikalek » pát črc 14, 2006 11:02

Temlis píše:

hm to byl cas zacatku zapasu...reagoval jsem tim na Johnyho poznamku, ze do 16h ma casu dost :shock:
Gabriel And Dresden - Tracking Treasure Down

zkuste: http://www.travian.cz/?uc=cz1_18262
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod Temlis » pát črc 14, 2006 11:14

Pikalek píše:
Temlis píše:

hm to byl cas zacatku zapasu...reagoval jsem tim na Johnyho poznamku, ze do 16h ma casu dost :shock:

No tak to jsem se utnul, špatnì jsem to pochopil :oops:
Obrázek

Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne..
Temlis
Host
Host

Příspěvekod Rafael » pát črc 14, 2006 11:41

Johnny.Rebel píše:tak nakonec GB vypsaly i chall. a tak jsem hned pøidal tiket .. a ponìvadž Devilder je mùj èerný kun v Poznani , tak jsem si ho dal k pojistnému tiketu spoleènì s Alvesem , ta stovka mì nevytrhne :) a max. bych prohrál Fishe a stovku k tomu :D , ale doufám, že Mardy to dá a bude vše v poho , GL ! 8)

pozn. od J.R. :arrow: na GB mají Fishe od 17h, takže opravdu èasu dost :D

Na pojiš?ovací tiket nepøidávat žádný jiný zápas.

Myslim že tudle vìtu budeš mít døív nebo pozdìji ve svých pravidlech :)
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod AMZ » pát črc 14, 2006 11:52

-------------------------------------------------------------

Rafael píše:
Na pojiš?ovací tiket nepøidávat žádný jiný zápas.

Pod tuto vìtu se podepíšu! Pøesnì tak! Jinak Pinnacle má krásných 11.500 na Alvese a nemusíš na tiket pøihazovat Devildera.

Podívej se do pravidel GB, jest-li zápas s Fishem nebudeš mít stornován. U GB nemám úèet, ale nìkteré sázkovky zápas vyhodnocují kurzem 1.00, když nebyl odehrán bìhem 48 hodin.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » pát črc 14, 2006 18:05

tak nakonec Fish dal zapomenout na nìjaké jisštìní a s pøehledem vyhrál 62 63 , stejnì tak mì potìšil i "neoblíbený" Jarkko, který jak vidno, když chce, umí zabojovat .. a tak mne mrzí jen Devilder, kterého jsem musel chtì, nechtì použít jako konstantu pro pojistný tiket , nebot v pøípadì, že by Fish byl dávno uzavøený, jistì bych hrál svého cerného konì na mainu

co se týèe vložení Devildera jako konstanty k tipu na Alvese, neshledávám nic špatného v tomto tahu, od toho jsou konstanty 8)

každopádnì si odnesu z toho pojištovaní další pravidlo :arrow: at se dìje, co se dìje, žádné pojistné tipy proti svým tipùm na mainu

pøece jen, èlovìk si má stát za svým a ne se kvuli nìjakým komplikacím trošku bát 8)

pøemýšlím, zda výhru na Jarkkovi neotoèím, v nabídce je ještì zápas chall. v Cuence, kde hraje domácí Giovanni Lapentti proti Alvarezovi (1.25), ale takový kurz bych musel hrát s vkladem min. pøes tisíc, a to se mi nechce :)

a tak si nechám zajít chut, konec koncù, mùžu být spokojen, vše vyšlo, jak mìlo, a jsou poøád v tìsném kontaktu se ziskovou hranicí .. a tak mohu zítra se pustit do toho pøekonávání "mrtvého bodu" 8)

dìkuji všem za zajímavé a pouèné postøehy k tiketùm, a klidnì i nadále takto pøíspívejte, je to ku prospìchu nás všech :wink: , to je pro dnes vše, have a nice night 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec