no a nakonec tedy bloèek pojede dál a tak "vrátím" na uèet u GB to, co jsem z nìj veèer pøevedl (u MB musí mít ze mì radost)

.. samosebou aby to bylo fér a spravedlivé, bank navýším o ty 2 tisíce , žádný slitování

... táááák hotovo a mùžeme se pustit znovu do tipování
challangery vynecháme, jedou tam první kola, nic pro mì .. mkrnem se tedy na New Heaven , kde mì hned zaujal mùj oblíbený
O.Rochus vs Simon (1.55 - 1.57)
-Ollie po delší pauze se pustil tìsnì pøed US-open do pøípravy v New Heavenu .. co jsem zjistil, tak se celkem svižnì pøipravoval s bratrem v soukromí, no ale i tak rozehranost bude chybìt oproti Simonovi, který si pøece jen v min.týdnech více otukal amer.hard a vèera prokázal velkou bojovnost proti Gimelstobovi .. nicménì vyhrál spíše díky nemohoucnosti Justina než díky svkélemu výkonu .. Simon tradiènì má slabý servis a nepøesný, hodnì spoléhá na mezihru , kde ovšem dobøe nesnáší pokud jeho soupeø hraje nátlakovì a agresivnì .. to sice Ollie nehraje, ted naopak podobnì jako SImon spíše vyèkává a vrací, ale proti Simonovi má k dobru jak kvalitní servis, který málokdy ztrácí, tak hlavnì velmi dobrý return a samosebou pohyb .. rozehranost je silnì proti, no to ostatní už naopak mluví více pro Ollieho, tak snad nezklame
Malisse vs Vik (1.25 - 1.25)
-poèítám, že Xavi nezazdí tento turnaj, jednak se v posl.týdnech chytil a dostal do pohody, jednak v pøípadì toho, že se hecne a zabere, získá dolary zadarmo , protože jeho pavouk je celkem na pohodu .. snad si je toho vìdom , a pokud nebude problém s motivací u Xaviho, nemìl by být ani problém ve výsledku, Vik si už své "odehrál" proti vyklusávajícímu Santorovi
Ferrer vs Fish (2.00 - 2.02)
-Fish zvládl v 1.k. Sanguinettiho , èímž naznaèil, že asi chce brát turnaj zodpovìdnìji .. samosebou David je nepøíjemný soupeø, ale zde pùjdu hlavnì proti jeho motivaci, kde moc nevìøím tomu, že bude hrát na krev a bojovat jako lev, to naopa se dá èekat od Mardyho, který na amer.betonech už dlouho nic neuhrál a navíc Ferrer je dost kvalitním hráèem a favoritem, takže o motivaci navíc
Blake vs Ramirez Hidalgo (nìjaký kontratip)
-zde pùjdu proti Blejkovi ..jakkoliv se mùže tip zdát nemožný, já si ho klidnì zkusím , Jamesova motivace a morálka je ted krapet jinde, sice ještì obèas odehraje svùj standard , ale pochybuji, že to bude zrovna na tomto menším turnaji tìsnì pøed US-open .. možná dojde do finále, ale já si i pøesto zkusím jít proti nìmu
Monfils vs Gicquel (kotrantip)
-M. nerozehraný vtipálek, který podle mì na DC II tolik nevynikne (vynecháme - li barvu pleti

) , jen tìžko bude mít nìjakou vìtší motivaci na tomto turnaji, tu naopak bude mít jistì jeho soupeø, který je rozjetý z kvaldy a bude se chtít jistì vytáhnout na favorizovaného mladšího krajana , navíc G. jistì price-money a body do rankingu budou motivovat více než M., který má své jisté pro tyto týdny a moc se nemusí lítat na menších turnajích
Friedl/Mertinák vs Skoch/Wassen (1.95)
-tip založen na èisté spekulaci .. Friedl se na tento turnaj "rozešel" s partákem Cermákem, který si zahrál debla s Levinskym .. hlavní osobou tady je ale Mertinák,ten se odhlásil z kvaldy na US-open a radìji zùstal zde v New Heavenu aspon pøi tom deblu, když vypadl v kvaldì na New Heaven v 1.k. s Moodiem

, no je to jeho volba, tím ale jasnì dal najevo, jak asi bude vypadat jeho motivace v tomto deblu, obzvlást , když Skoch se celkem zná s Fridlem .. kurz favorizuje F+M, no ale nìco mi øíká, že by mohli slavit uspìch outsideøi duelu
no a to bude vše, fotbaly si nechám ujít , jako i baskety