Obèasníèek è.2

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod AMZ » úte bře 28, 2006 21:43

----------------------------------------------------------------

Nicolas Kiefer - Agustin Calleri 6:3 3:6 5:7 , tip 1 , kurz 1.65, tip KO

NordicBet, ztráta 30 Eur

Bank: ÈR ( 1 887 ), internet ( - 5.11 Eur / - 107.78 USD / 935 )

Podobnì jako vèera, ale dnes v pìkném zisku: z NordicBetu mi Kiefer vzal 30 Eur, na Betfairu v prùbìhu livebettingu vydìlal kontratip na Calleriho 62.48 Eur.

Drobné pøibyly i u žen: Sugiyama /kurz 15.50/ kontra Kuznìtsova /2.20 na pøesný stav setù/ a zadaøilo se i u Anèièe /4.30 na pøesný stav setù/. Teï mám ještì kurz 26.00 na Greula a perfektnì se bavím u pøímého pøenosu na Galaxii /zatím 1:1 na sety/ :wink:

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte bře 28, 2006 22:24

Škoda, Greul nezvládl 3.set, ale ostudu v Miami rozhodnì neudìlal.

Ještì jsem zvìdav na Štìpánka s Nalbandianem:

R. Stepanek - D. Nalbandian /Will D. Nalbandian Win 2-0 ?/ , tip No , kurz 1.787, vklad 10 eur, Pinnacle

AMZ
Host
Host

Příspěvekod ElemenT_99 » úte bře 28, 2006 22:31

nìjaká smùla se tì drží, ale jinak stejnì obdiv hodnì štìstí a? se to zlepší... :wink:
(7-5) +6,95 units

Obrázek
ElemenT_99
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř bře 29, 2006 0:15

to ElemenT_99: dneska mám štìstí až moc, úèet u Betfairu slušnì narostl. A že nevyšel kurz 26.00 na Greula?

To byl VALUE BET: vklad 4 Eur, možný zisk 104 Eur. Tak je nutno to chápat. Navíc se Greul dal jistit protikurzem na Roddicka za 1.25, ale nechal jsem to být.

K odpolední debatì:

Pokud se dobøe pamatuji, deníèky vznikly postupnì tak, že jsme se zde bavili o tom, kolikrát je možné otoèit sázku za sebou. Tzn. vsadíte napø. za 100 Kè kurz 2.00, výhra je 200 Kè, tu otoèíte za kurz 2.00, výhra je 400 Kè atd. Postupnì se od této tìžké metody ustupovalo, vlastnì se upravovala, aby se snížilo riziko. Upravené metody se vyvinuly v deníèky, aby se zjistilo, zda se nìkdo a za jakých podmínek udrží dlouhodobì v plusu.

Když to vezmu bez servítek, všechny deníèky /vèetnì mého/ jsou k nièemu. Nejsou a nemohou být objektivní. Nikdo /opìt vèetnì mì/ zde neuvádí všechny zápasy, pojistky v prùbìhu utkání /kontratipy - livebettingy/ atd.

Byl jsem svìdkem i vymýšlení vkladù. Na jedné nejmenované stránce má tøeba expert zisk 500 000 Kè, ale když se podíváte na vklady, tak se musíte smát. Zaèínal na 10 000 Kè, to mu nìkolikrát nevyšlo, tak zvýšil vklady na statisíce a poslední vklad za 1 000 000 Kè (!!!) trefil. Co k tomu dodat?

Trochu jsem ale odboèil.

Jsem za uplynulá léta sázením unavený a "opotøebovaný". Nemám tolik potøebnou energii a hlavnì už mám jiné poøadí životních hodnot a sázení v nìm není na žádném z pøedních míst. Nepotøebuji denodennì dopodrobna rozebírat jednotlivé tenisové zápasy. Vím, koho mùžu vsadit proti komu a na jakém povrchu, kdo je nespolehlivý nebo netipovatelný. Každý sázkaø si postupnì utvoøí takový svùj seznam, který nosí v hlavì. A každý ho má trochu jiný.

Když mám chu? a èas, budu sem pøispívat. Když ne, budu radìji sledovat olympiádu nebo MS v kopané a tøeba dva týdny sem nenapíšu ani øádku. Podobnì radìji budu trávit léto u vody a vše ostatní pùjde stranou. Sázení mì neživí a rozhodnì ani nechci, aby mì živilo. Je to øehole a spoléhat na nìjakou tenistku, jest-li vyhraje a já budu mít díky ní na nájem, o to v žádném pøípadì nestojím.

Sázení mi umožòuje urèitou volnost a nadstandart, a tak chci, aby tomu bylo i nadále.

Pro ty, kteøí jsou schopni napsat zhruba ètyøi slušné preview, ve kterých dokáží, že mají o danném sportu pøehled, doporuèuji, aby se stali èleny members a tam do jednotlivých sportovních rubrik pøispívali a diskutovali.

Páteøí celého Profisázkaøe je právì èinnost uvnitø members.

Rubrika Chat a pokec je naprosto okrajová a slouží tomu, co má v názvu - k pokecu mezi sázkaøi. Takto je nutno ji také chápat.

Nemám èas okamžitì reagovat na každý dotaz nebo pøipomínku. Po celý den jsem sice na notebooku, takže mohu vsázet na libovolný zápas, ale nemám tolik souvislého èasu, abych psal dlouhé odpovìdi, preview a navíc vše kontroloval - tzn. vyvaroval se gramatických chyb, udìlal odstavce, zvýraznil písmo - abych se za svùj "výtvor" nemusel pozdìji èervenat.

Nevadí mi, že sem smìøujete nìjaký ten dotaz /koneènì je to pokec/, ale vzhledem k mým èasovým možnostem se mùžete odpovìdi doèkat se znaèným zpoždìním. A na nìkteré dotazy ze zásady nereaguji vùbec. Proto je mnohem lepší napsat otázku do pøíslušné rubriky a ostatní èlenové fóra vám rádi poradí.

Nìjak jsem se rozepsal, budu konèit...

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř bře 29, 2006 6:47

Ještì vyhodnotím Štìpánka:

R. Stepanek - D. Nalbandian /Will D. Nalbandian Win 2-0 ?/ 3:6 4:6 , tip No , kurz 1.787, tip KO

Pinnacle, ztráta 10 Eur

Bank: ÈR ( 1 887 ), internet ( - 15.11 Eur / - 107.78 USD / 935 )

V obèasníèku èervená dohání modrou, z èehož pochopitelnì nemám radost. Do konce týdne s tím asi nic neudìlám, protože turnaj v Miami vrcholí a zápasù je málo. A hratelné tenisy ve slušných kurzech už nejsou témìø žádné. Buï bych musel riskovat pøekvápka nebo vsadit všechny favority na jeden tiket. Další z možností jsou ještì challengery pochybných kvalit se jmény hráèù, o kterých jsem v životì neslyšel...

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Å¡olim » stř bře 29, 2006 11:56

Mìl jsem celkem pìkný tiket, ale nevyšel zásluhou "podivné výhry" Ferrera nad O. Rochusem. Použil stejný scénáø jako v minulém zápase a nechal se v rozhodujících momentech ošetøovat (masírovat). Diváci ho sice èásteènì vypískali, ale úèel svìtí prostøedky a postup. Oliver toho mìl zrovna tak, a myslím, že mìl použít stejný scénáø, protože i na nìm bylo vidìt, že mu docházejí síly a proto s nìkterými údery zbyteènì spìchal a v koneèné fázi ho to stálo výhru, potažmo i mì. Faktem je, že jsem chtìl hrát pùvodnì i Davydìnka, ale nestihl jsem ho podat a to byla taky výhra. Ferrera jako èlovìka-tenistu asi nebudu mít rád, ale mùže to být subjektivní názor. Na to, že se mu na tvrdých površích letos prakticky vùbec nedaøilo (vyjímkou bylo AO) a mìl s O.Rochusem 2 celkem jasné prohry, jsem z výsledku zklamán. :cry:
Žít naplno a milovat život
šolim
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv bře 30, 2006 21:05

Kuznìtsova pøed chvílí zaslouženì poslala Mauresmo domù. Pùvodnì vypsané kurzy neodpovídaly realitì. Na Betfairu bylo možno až témìø do konce 1.setu vsadit na Rusku kolem 1.75, pøestože Francouzska nebyla schopna zahrát dva slušné údery za sebou.

Podobnì nevyváženì jsou vypsány kurzy na ètvrtfinále Andy Roddick - David Ferrer.

Ferrer v Miami nepøedvádí mimoøádný výkony, ale jeho hra a taktika dosud slaví úspìch. Andy Roddick se v posledním zápase s Greulem mimo podání moc neukázal. Mezihra slabá, ještìže se mohl spolehnout na dìlový servis. Kdyby však byl Nìmec více pøesnìjší ve 3.setu, mohl být dnes na kurtu místo Amerièana.

Vzájemný zápas /ètvrtfinále z paøížské haly/ z pøed 5-ti mìsíci tìsnì vyhrál Roddick 2:6 6:3 7:6

Mùj tip:

A. Roddick - D. Ferrer , tip 2 , kurz 3.550, vklad 13 Eur, Pinnacle

Šance v procentech vidím zhruba 60 ku 40 ve prospìch Roddicka a z toho dùvodu hraji za vyšší kurz Ferrera. Jestli-že Andymu odejde servis, mùžeme se doèkat pøekvapení.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob dub 01, 2006 13:16

POTITO STARACE - IVAN NAVARRO PASTOR , tip 1 , kurz 1.541, vklad 11.10 USD, 5Dimes

Starace P. - Navarro Pastor I. , tip 1 , kurz 1.45
Bryan&Bryan - Björkman&Mirnyi , tip 1 , kurz 1.60

Výsledný kurz 2.32, vklad 250 Kè, Synottip

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob dub 01, 2006 17:41

A máme tu ženské finále v Miami:

S. Kuznetsova - M. Sharapova , tip 2 , kurz 1.606, vklad 15 Eur, Pinnacle

AMZ
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob dub 01, 2006 19:49

Další finále - ètyøhra mužù:

B.BRYAN/B.BRYAN - J.BJORKMAN/M.MIRNYI , tip 1 , kurz 1.408, vklad 12.25 USD, 5Dimes

AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec