Ronaldinho

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod SKS » čtv pro 15, 2005 15:16

nedo píše:
SKS píše:Ty tady píšeš jak nikdo nerespektuje tvùj názor a pouští se do urážek.
Ale !Co když mají pravdu a bylto opravdu trik? Pøiznáš svojí "hloupost" ???

PS: Nemyslím to zle

???
Takže mít mylný názor = hloupost?
Já jen mohu zopakovat to, že nikdo se nikdy nedozví pravdu. Nìjaké kopírování z cizích fór má nulovou vypovídací hodnotu, to že nìkdo nìkde napíše, že "i zástupce Nike to pøiznal", to je pøece také o nièem. To tady mùžu napsat já cokoliv a nìkdo jiný na druhém fóru to prostì pøijme jako fakt? Nevím co je za "hloupost" mít vlastní názor.
A kromì toho - já stále píšu jen to, že Ronaldinho takovou vìc dokáže (a o tom jsem pøesvìdèen) a že je klidnì možné, že ani tento spot nebyl trikovì upraven... Nemám žádné postoje jako "bezpochyby" a "jistì" a podobnì. Taky se nesnažím nikoho o svém názoru pøesvìdèit a také nikoho s rozdílným názorem neurážím.
Samozøejmì jsem ve svém životì mìl spousty mylných názorù. Považuji to za normální a myslím si že každý jeden se tu nìkdy v nìèem zmýlil. Také v tomto pøípadì je samozøejmì možné, že se mýlím. Ale teï mám názor jaký mám - a pokud to tedy považuješ za dùvod, abych se prohlásil za hloupého, tak Ti tedy tu radost udìlám : jelikož si myslím, že vìci pøedvádìné na reklamním spotu Nike Ronaldinho zvládne a jelikož považuji za možné že tento spot není trikovì upraven - tak jsem hloupý.
Doufám, že jsi SKS spokojen :wink:

Asi jsem nepoužilten nejlepší výraz. Omlovám se
Øekni mi jeden dùvod proè si tam zatvrzelej? Vìøím že to dokázal atd...

Proè tomu vìøíš?
SKS
Host
Host

Příspěvekod Ludba » čtv pro 15, 2005 15:22

jak malý
Ludba
Host
Host

Příspěvekod bobos » čtv pro 15, 2005 15:29

frudolf píše:Proste zubatej je borec,jako mozna dalsich 100 brazilcu,ktere jeste nezname....a s balonem umi paradicky.Ale to co jsem mel moznost videt na videu trik bezesporu je.Tecka!!!A nehodlam se hadat.Pokud nekdo mysli,ze je to mozne,tak at jde na hriste a muze zkusit jen treba toto:Stoupni na desitku a hod micem do brevna,rukou,upozornuju rukou,coz je OBROVSKEJ rozdil.A pak se kazdy bude divit,kam se ten mic bude odrazet.A jakou rychlosti.
Jinak uznam,ze Ronaldinho je schopnej sundat z brevna flasku,a mozna i 3krat po sobe.Ale tam staci ji jakoliv trefit,kdezto brevno se musi trefit pouze v urcitem bode.
Ale zda se mi,ze to tady uz probirame jak v Kocourkove!!!

Pane Vizek, KDE ziskavate tu jistotu, ze pisete bezesporu? Nerikam ani jo ani ne, ale na zaklade ceho si tim jste natolik jisty, ze to je BEZESPORU? :shock:

P.S.: Omlouvam se vsem, ktere tohle nezajima, tedy vetsine, ale logicke pochody nekterych lidi me vytaci. :oops: A to neberu v uvahu, ze zeny patri jedine za plotnu a ze co je nemecke je svate. :?
bobos
Host
Host

Příspěvekod JaraP » čtv pro 15, 2005 15:35

SKS píše:
nedo píše:
SKS píše:Ty tady píšeš jak nikdo nerespektuje tvùj názor a pouští se do urážek.
Ale !Co když mají pravdu a bylto opravdu trik? Pøiznáš svojí "hloupost" ???

PS: Nemyslím to zle

???
Takže mít mylný názor = hloupost?
Já jen mohu zopakovat to, že nikdo se nikdy nedozví pravdu. Nìjaké kopírování z cizích fór má nulovou vypovídací hodnotu, to že nìkdo nìkde napíše, že "i zástupce Nike to pøiznal", to je pøece také o nièem. To tady mùžu napsat já cokoliv a nìkdo jiný na druhém fóru to prostì pøijme jako fakt? Nevím co je za "hloupost" mít vlastní názor.
A kromì toho - já stále píšu jen to, že Ronaldinho takovou vìc dokáže (a o tom jsem pøesvìdèen) a že je klidnì možné, že ani tento spot nebyl trikovì upraven... Nemám žádné postoje jako "bezpochyby" a "jistì" a podobnì. Taky se nesnažím nikoho o svém názoru pøesvìdèit a také nikoho s rozdílným názorem neurážím.
Samozøejmì jsem ve svém životì mìl spousty mylných názorù. Považuji to za normální a myslím si že každý jeden se tu nìkdy v nìèem zmýlil. Také v tomto pøípadì je samozøejmì možné, že se mýlím. Ale teï mám názor jaký mám - a pokud to tedy považuješ za dùvod, abych se prohlásil za hloupého, tak Ti tedy tu radost udìlám : jelikož si myslím, že vìci pøedvádìné na reklamním spotu Nike Ronaldinho zvládne a jelikož považuji za možné že tento spot není trikovì upraven - tak jsem hloupý.
Doufám, že jsi SKS spokojen :wink:

Asi jsem nepoužilten nejlepší výraz. Omlovám se
Øekni mi jeden dùvod proè si tam zatvrzelej? Vìøím že to dokázal atd...

Proè tomu vìøíš?

a proè by tomu nemohl vìøit? mùže vìøit èemukoliv?

Proè ty nevìøíš? Myslíš, že to R. nedokáže? Tøeba se mu to nepodaøí na první pokus, ale v lidských možnostech to je. Pokud by v tom spotu vykopl míè tøeba na Mìsíc, tak to v lidských možnostech není, to by byl bezpochyby trik. Ale to co je v tom spotu je o technice, citu pro míè, pøesnosti, štìstíèku atd. Není tam žádný faktor, který by to vyluèoval.
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod frudolf » čtv pro 15, 2005 18:14

bobos píše:
frudolf píše:Proste zubatej je borec,jako mozna dalsich 100 brazilcu,ktere jeste nezname....a s balonem umi paradicky.Ale to co jsem mel moznost videt na videu trik bezesporu je.Tecka!!!A nehodlam se hadat.Pokud nekdo mysli,ze je to mozne,tak at jde na hriste a muze zkusit jen treba toto:Stoupni na desitku a hod micem do brevna,rukou,upozornuju rukou,coz je OBROVSKEJ rozdil.A pak se kazdy bude divit,kam se ten mic bude odrazet.A jakou rychlosti.
Jinak uznam,ze Ronaldinho je schopnej sundat z brevna flasku,a mozna i 3krat po sobe.Ale tam staci ji jakoliv trefit,kdezto brevno se musi trefit pouze v urcitem bode.
Ale zda se mi,ze to tady uz probirame jak v Kocourkove!!!

Pane Vizek, KDE ziskavate tu jistotu, ze pisete bezesporu? Nerikam ani jo ani ne, ale na zaklade ceho si tim jste natolik jisty, ze to je BEZESPORU? :shock:

P.S.: Omlouvam se vsem, ktere tohle nezajima, tedy vetsine, ale logicke pochody nekterych lidi me vytaci. :oops: A to neberu v uvahu, ze zeny patri jedine za plotnu a ze co je nemecke je svate. :?

Tobe to moc nepremejsli,vid?Jediny co dokazes,tak vypotit,ze jsem Vizek.Tak jo.
Tak si znova pust to video,a pak mi napis.Nebo si to vezmi zitra do skoly,a ucitel fyziky ti na to odpovi!!!
frudolf
Host
Host

Příspěvekod Mafix » čtv pro 15, 2005 18:21

Ako male deti :)
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod bobos » čtv pro 15, 2005 23:22

frudolf píše:Tobe to moc nepremejsli,vid?Jediny co dokazes,tak vypotit,ze jsem Vizek.Tak jo.
Tak si znova pust to video,a pak mi napis.Nebo si to vezmi zitra do skoly,a ucitel fyziky ti na to odpovi!!!

Jsem rad, ze na tomto foru mohu diskutovat s tak inteligentnimi lidmi jako Ty, pane profesore fyziky, je to pro me velka skola. :lol:

Naucim se tady vyslechnout nazory jinych a neurazet je jen protoze neco vidi jinak nez ja.

P.S.: U nas na skole uz fyziku bohuzel nemame. :oops:
bobos
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » čtv pro 15, 2005 23:44

Ja osobne bych rekl, ze s ciste fyzikalni hlediska se mic muze odrazit takto od brankove konstrukce. Odhadem by bylo potreba nastrelit velice prudce a do specielniho bodu na konstrukci.

Takze teoreticky to podle meho to je mozne... zalezi jestli jde tento fyziklani postup prevezt do praxe...

Ja jsem nestrany a verim ze to lze vykonat v praxi... zaroven ale vim, ze diky pocitacove animaci neni problem toto provest velice duverne pres PC aniz by to budilo neduveryhodny dojem.
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Salat » pát pro 16, 2005 0:52

-=Ondra=- píše:Ja osobne bych rekl, ze s ciste fyzikalni hlediska se mic muze odrazit takto od brankove konstrukce. Odhadem by bylo potreba nastrelit velice prudce a do specielniho bodu na konstrukci.

Takze teoreticky to podle meho to je mozne... zalezi jestli jde tento fyziklani postup prevezt do praxe...

Ja jsem nestrany a verim ze to lze vykonat v praxi... zaroven ale vim, ze diky pocitacove animaci neni problem toto provest velice duverne pres PC aniz by to budilo neduveryhodny dojem.

Teoreticky je mozna spousta veci... Tenhle klip bych ale podle me prirovnal asi tak k tomu, jako kdybys mel ve snookeru trefit nejakou barevnou kouli do urcity diry tak, aby se bila predtim odrazila od vsech ctyr mantinelu, a zadna jina koule krome bily a ty konkretni barevny by se nepohla. A to pri plnym, rozstrelenym stole. Jinymi slovy, asi je to teoreticky mozny, ale pravdepodobnost takovyho pocinu se silne blizi nule...
Salat
Host
Host

Příspěvekod SKS » pát pro 16, 2005 9:51

Konec, nemá to cenu...
SKS
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec