nedo píše:SKS píše:Ty tady píšeš jak nikdo nerespektuje tvùj názor a pouští se do urážek.
Ale !Co když mají pravdu a bylto opravdu trik? Pøiznáš svojí "hloupost" ???
PS: Nemyslím to zle
???
Takže mít mylný názor = hloupost?
Já jen mohu zopakovat to, že nikdo se nikdy nedozví pravdu. Nìjaké kopírování z cizích fór má nulovou vypovídací hodnotu, to že nìkdo nìkde napíše, že "i zástupce Nike to pøiznal", to je pøece také o nièem. To tady mùžu napsat já cokoliv a nìkdo jiný na druhém fóru to prostì pøijme jako fakt? Nevím co je za "hloupost" mít vlastní názor.
A kromì toho - já stále píšu jen to, že Ronaldinho takovou vìc dokáže (a o tom jsem pøesvìdèen) a že je klidnì možné, že ani tento spot nebyl trikovì upraven... Nemám žádné postoje jako "bezpochyby" a "jistì" a podobnì. Taky se nesnažím nikoho o svém názoru pøesvìdèit a také nikoho s rozdílným názorem neurážím.
Samozøejmì jsem ve svém životì mìl spousty mylných názorù. Považuji to za normální a myslím si že každý jeden se tu nìkdy v nìèem zmýlil. Také v tomto pøípadì je samozøejmì možné, že se mýlím. Ale teï mám názor jaký mám - a pokud to tedy považuješ za dùvod, abych se prohlásil za hloupého, tak Ti tedy tu radost udìlám : jelikož si myslím, že vìci pøedvádìné na reklamním spotu Nike Ronaldinho zvládne a jelikož považuji za možné že tento spot není trikovì upraven - tak jsem hloupý.
Doufám, že jsi SKS spokojen
Asi jsem nepoužilten nejlepší výraz. Omlovám se
Øekni mi jeden dùvod proè si tam zatvrzelej? Vìøím že to dokázal atd...
Proè tomu vìøíš?