Všem přeji hodně zdaru a to nejenom v oblasti sázení.
Bye

Moderátor: Moderátoři

gery píše:Bezpochyby je pro forum velka skoda, ze jsi se rozhodl odejit. Pripada mi to bud jako zaminka, nebo trochu z trucu, protoze tech par tipu se da lehce doplnit. Spis vsak, jak z tveho textu vypliva, mas i dalsi duvody proc forum opustit.
Treba svuj nazor zmenis, kazdopadne i tobe hodne stesti.
Jinak jeste do nedele jsem byl o hranici 2.56 u sazek double take presvedcen...

Mathieu píše:gery píše:Bezpochyby je pro forum velka skoda, ze jsi se rozhodl odejit. Pripada mi to bud jako zaminka, nebo trochu z trucu, protoze tech par tipu se da lehce doplnit. Spis vsak, jak z tveho textu vypliva, mas i dalsi duvody proc forum opustit.
Tak je to o tom, ze sem byl pridanej double s vyssim kursem, nez je povolena hranice. Myslim, ze mods uplne vse co se sem napise taky sledovat nemuzou. Ale mozna je to namet do diskuse na odstraneni kursove hranice. Ja sam doubly nesazim, ale myslim, ze kdyz uz se tu povolily, ze vetsina lidi je tu dostatecne dlouho aby vzniklo aspon trochu duvery v to, ze se to nebude zneuzivat, ne?
A i kdyby toho nekdo zneuzil, tak to je prece snadno dohledatelne a muze se to potom nejak resit, i kdyz si myslim, ze by k tomu nedoslo.
to je aspon pro mě trochu loooooool

Peteas píše:Mathieu píše:gery píše:Bezpochyby je pro forum velka skoda, ze jsi se rozhodl odejit. Pripada mi to bud jako zaminka, nebo trochu z trucu, protoze tech par tipu se da lehce doplnit. Spis vsak, jak z tveho textu vypliva, mas i dalsi duvody proc forum opustit.
Tak je to o tom, ze sem byl pridanej double s vyssim kursem, nez je povolena hranice. Myslim, ze mods uplne vse co se sem napise taky sledovat nemuzou. Ale mozna je to namet do diskuse na odstraneni kursove hranice. Ja sam doubly nesazim, ale myslim, ze kdyz uz se tu povolily, ze vetsina lidi je tu dostatecne dlouho aby vzniklo aspon trochu duvery v to, ze se to nebude zneuzivat, ne?
A i kdyby toho nekdo zneuzil, tak to je prece snadno dohledatelne a muze se to potom nejak resit, i kdyz si myslim, ze by k tomu nedoslo.
No ono s tím double on to není jeden, pro mě je ovšem vrchol to, že mods pod tento double přidáto je aspon pro mě trochu loooooool

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků