Myslím, že fixed match je jedna z nejlepších cest jak na sázení opravdu vydìlat
Moderátor: Moderátoři

Mafix píše:Ved ten klub uz zalozeny je a vola sa profisazkar.com

_________________a ani se není èemu divit, když má nìkdo tyhle informace nechce je pouštìt moc dál..

hobbybet píše:_________________a ani se není èemu divit, když má nìkdo tyhle informace nechce je pouštìt moc dál..
Pøesnì tak.... a proto Tvá snaha o založení nìjakého Fixed klubu je naprosto mimo mísu a úplnì zbyteèná. Fixed samozøejmì jsou ale je jich velmi,ale velmi málo a pokud by se o nich zaèalo mluvit mezi více lidmi, tak nebudou už vùbec žádné... Sport je nìkdy velmi prohnilí, ale ne zase tak aby každý týden byl nìkde fixed match, jak si zøejmì pøedstavuješ.
Tìm vyvoleným staèí fixed match tøeba jen 1 do roka a nebo i jen jednou za život. Tak je to s fixed match....

sporttipy píše:hobbybet píše:_________________a ani se není èemu divit, když má nìkdo tyhle informace nechce je pouštìt moc dál..
Pøesnì tak.... a proto Tvá snaha o založení nìjakého Fixed klubu je naprosto mimo mísu a úplnì zbyteèná. Fixed samozøejmì jsou ale je jich velmi,ale velmi málo a pokud by se o nich zaèalo mluvit mezi více lidmi, tak nebudou už vùbec žádné... Sport je nìkdy velmi prohnilí, ale ne zase tak aby každý týden byl nìkde fixed match, jak si zøejmì pøedstavuješ.
Tìm vyvoleným staèí fixed match tøeba jen 1 do roka a nebo i jen jednou za život. Tak je to s fixed match....
nevím, klub zaène fungovat do ètrnáctidnù a jinak já mám prùmìrnì tak jeden fix za dva týdny

-=Ondra=- píše:Kdyz se divam na to hlasovani tak to vypada na docela hodne lidi by melo mit pristup k fixed... Bohuzel nejsem mezi nima takze se asi k zadnymu fixed nikdy nedostanu...![]()
2 sporttipy : Ty fixed ke kterym jsi mel pristup vzdycky vysly?

sporttipy píše: a jinak já mám prùmìrnì tak jeden fix za dva týdny

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků