Ja nevim jestli ti muj amatersky nazor coby sazkare-losera pomuze, nicmene v dost vecech souhlasim. Prijde mi, ze dneska porad dost lidi nechape moc o co vlastne jde. Resp je spousta lidi, co radsi zustane u low limitnich sazek se super yieldem 20%, kde ale mas horni limit treba 3000 CZK a treba pri 50ti tipech mesicne s 20% udelas roll 150 000 CZK a zisk 30 000 CZK. Samozrejme, ze si muzes rikat, ze delas super yield, mas jistej zisk. Ale pak je druha stranka, kdy se presunes treba do asie, muzes si sazet za 30 000 CZK a udelat pri 50ti tipech 5% .. najednou je to roll 1,5 mice CZK a zisk 75 000 CZK (cisla jsou priklad). Asi je z tohodle jasne, ktera cesta je lepsi. Samozrejme, ze mene zkusenym a nekvalitnim sazkarum (jako jsem treba ja) to obcas muze sklouznout k yieldu kolem nuly, ale pokud dlouhodobe cilujes treba tech 5-10%, tak sice nemusis byt hvezda na kdejakem foru (kde se svyma 5% nemusis byt ani tak vyuzitelnej), ale jde o realny hodnoty a castky, a tam potom vydelavas vice, nez kdokoliv na low limitu s treba 30% yieldem. Samo, ze pak jsou vyjimky, ktere jsou schopne 10%+ delat i na late marketu v asii, ale to jsou pro me spis takovi carodejove

.
Ad k tomu kam se ubrat.. pokud chces zustat u basketu, vybral bych si ty souteze, kde mas nejvyssi limity, uz asi neni potreba rikat proc. Pokud chces expandovat do jinych sportu a myslis si, ze na to mas, tak treba u fotbalu bych obecne doporucoval samo ligy s nizsi informovanosti u sazkovek, pripadne nejakou ofenzivni, kde pada hodne golu, ne uplne vyrovnanou. Ale tak kazda liga ma asi sva specifika, ktery se casem poznaj. Jinak nejvyssi limity obecne jsou aspon pokud vim na tenisy + samo focusy v asii. Ja taky zacal poradne sazet az na vejsce, takze si myslim, ze se ti to snad taky rozjede

. Jako cestu upadku bych to rozhodne nevidel, pokud zvysujes vklady, yield ti zakonite klesat musi, neni to zadna tragedie, jde proste o realny zisky (resp. je na tobe jestli chces byt hvezdou na low limitu nebo vydelavat super penize). Ja taky dlouhodobe ciluju ze svych tipu neco okolo 8-12% (takze moje stats na foru celkem odpovidaji), a driv bych si rekl, ze 10% je naproste minimum, aby se to dalo brat vazne, dneska vim, ze i klidne 3-4% nejsou zadna tragedie na opravdu dlouhodobem vzorku se slusnym limitem..
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high