Live sázky

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Live sázky

Příspěvekod DavidFawn » stř lis 09, 2005 22:29

Ahoj,
máte nìkdo zkušenosti s tímto? Když teï koukám, jak se otáèí kurzy na Francie-Costa Rica, že takhle by se daly celkem dobøe dìlat sure bets... máte nìkdo strategii, nebo tipy? Zkoušeli jste to nìkdo? (pøíp. kde)
Jednou vyhraju milión!
DavidFawn
Host
Host

Příspěvekod 1 » čtv lis 10, 2005 0:02

Ahoj,

vsimol si si, ze nejaky "dobrak" Ti zrusil temu, co si zalozil ?
Bolo to o Willhill.com.
Niekto to pretiahol do sekcie "sazeni po internetu",
kde maju pristup LEN-ONI - VYVOLENI.

Je to od nich trapne.
1
Host
Host

Příspěvekod Filipi » čtv lis 10, 2005 6:08

Ano už o tom tady byla mnohokrát øeè. Zkus najít starší témata. Já osobnì sázím na výhru favorita v kopané na 1.poloèas v kurzu kolem 1,8 - 2,00 a když nevyjde navýším vklad a sázím 2.poloèas opìt na favorita. V hokeji dávám naši extraligu na tøetiny. Vyberu si favorita (ovšem podle mì, nikoliv podle kurzu) a vsázím na vítìzství vìtšinou v kurzech kolem 2,5 až 3,00. Pod 2,00 nechodím nebo jen zcela vyjímeènì až podle prùbìhu utkání, nikoliv na 1.tøetinu. Pøi sázce na 1.tøetinu v kurzu pøes 2,00 která nevyjde vklad na 2.tøetinu nenavyšuji až pøípadnì na tøetí. Je ale jasné že když mùj favorit prohrává o více jak 3 branky tak už do toho nechodím.
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Příspěvekod DavidFawn » čtv lis 10, 2005 7:14

tak to není špatný nápad... mì to napadlo, když na Kostariku byl nejdøív kurs 8, pak se to obrátilo a na Francii byl kurs 6... na tom by se dalo vydìlat... to bylo právì u WinHill.com, a tak jsem chtìl zjistit, jak vidíte tuhle SK vy. Jenže to musel nìkdo pøetáhnout tam, kde to nemùžu vidìt... skvìlý, pak mì fakt baví tady zakládat nìjaký pøíspìvky... :?
Jednou vyhraju milión!
DavidFawn
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv lis 10, 2005 7:53

Pokud Ti nìkdo z moderátorù pøesunul dotaz do uzavøené sekce, ve Tvém pøípadì o sázkovce Will Hill, je to z dùvodu, aby se zbyteènì nezakládala dvì stejná témata.

Naprostá vìtšina Tvých dotazù je totiž podrobnì rozepsána v již zmínìných uzavøených sekcích a navíc jsou tam zkušenosti mnoha sázkaøù.

Proto se vìtšinou doèkáš minima odpovìdí.

Je mi jasné, že do uzavøených sekcí jako nováèek nemáš pøístup.

Na druhou stranu bylo dohodnuto, že téma "Sázení po internetu" bude neveøejné a tak je tøeba to respektovat.

Proto by bylo nesmyslné mít tu dvì stejné rubriky vìnováné internetovému sázení - jednu uzavøenou a jednu veøejnì pøístupnou.

-------------------------------------------------------------

K Tvému dotazu:

Ikdyž to na první pohled nevypadá, live sázení patøí k pomìrnì rizikovému sázení, kde jsou tøeba již urèité zkušenosti.

Lze pomìrnì snadno pøijít k penìzùm, ale ještì snadnìji se dají peníze prohrát.

Je také rozdíl sázet live za drobné u Betandwinu, kde bookmakeøi dìlají spoustu chyb, nebo u bet365 za vìtší peníze, kde už tìch chyb je minimum.

Je zde samozøejmì zohlednìn fakt, že pøi tak obrovském množství live sázek, které vypisuje Betandwin, se naseká spousta chyb.

Nìjaká pravidla èi teorie ohlednì live sázení zde nemá smysl rozepisovat. Liší se to dle sportu.

Mnoho nováèkù, se nachytá na nízké kurzy, které vypadají jako tutovky a tutovkami nejsou.

K sázkovce Will Hill: nevím, na co ses konkrétnì ptal.

Lze øíci, že patøí ke skupinì sázkovek jako Ladbrokes, Paddy Power, bet365 a dalších, takže kurzy a vypisované události se minimálnì liší.

Je respektována kvùli své dlouholeté tradici, spolehlivosti a dobré platební morálce.

Má však pomìrnì úzký okruh vypisovaných sázkových pøíležitostí.

Výhodou je možnost sázení pomocí mobilu pøes WAP.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod Arkan » čtv lis 10, 2005 8:40

Will Hill má hlavnì bezkonkurenènì nejvyší limity na solo sázky.Není problém vsadit i 15000euro na jeden zápas lepších evropských lig a i tøeba 4000euro na nižšší soutìže.Na druhou stranu tuto výhodu asi moc lidí nevyužije :twisted: :twisted: ale kdo toèí velký prachy na solo zápasy pro toho je Hill èíslo 1..
Arkan
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » čtv lis 10, 2005 14:05

jestli jste to opravdu pøesunuli jinam, je to sice hezký že se to snažíte tøídít, ale vùèi nìmu jste se zachovali dost nefér. On to založil na veøejným foru, pro všechny a vy jste to drze pøehodili jinam, v podstatì jste mu to téma ukradli!!!
Když nechce být v tom members tak nemusí a mùže pøeci tu mít i svoje témata tak, aby se mohli vyjádøit všichni...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod nedo » čtv lis 10, 2005 14:31

brumla83 píše:jestli jste to opravdu pøesunuli jinam, je to sice hezký že se to snažíte tøídít, ale vùèi nìmu jste se zachovali dost nefér. On to založil na veøejným foru, pro všechny a vy jste to drze pøehodili jinam, v podstatì jste mu to téma ukradli!!!
Když nechce být v tom members tak nemusí a mùže pøeci tu mít i svoje témata tak, aby se mohli vyjádøit všichni...

Ahoj brumlo83,
téma jsem pøesunul jen a jen já - takže nezevšeobecòuj špatné a nefér chování Moderátorù, kteøí drze pøehazují a tím kradou témata - a konkretizuj to pouze vùèi mé osobì. :oops:
Stalo se to tím, že jsem si neuvìdomil že thread "Sázení po internetu" je ve veøejnì nepøístupné èásti. Chci tím øíct, že žádný jiný úmysl v mém nefér drzém chování, ve kterém jsem ukradl téma než ten, abych vložil téma do threadu kam patøí v tom skuteènì nebylo.
Teï jsem to posunul sem, do "Strategie sázení" a snad je už vše v poøádku.
Uživateli DavidFawn se tímto omlouvám a znovu øíkám, že pøesunutí do neveøejné èásti nebylo úmyslné.
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod DavidFawn » čtv lis 10, 2005 14:50

ok, dík... :-) vèera mì to celkem mrzelo.
Já vím, že téma www.willhill.co.uk do tohoto fóra "zrovna nepatøí" a je tady jiné, které by se hodilo víc. A v nìm asi bude i více odpovìdí na toto téma (willhill).
Já bych byl rád èlenem Members, ale sportu dosud nerozumím natolik, že zatím nejsem schopen napsat èlánek o tom, kdo vyhraje a kdo prohraje. Stahovat nìjaké rady bookmakera z Fortuny nebo kdoví odkud a pak je pøepisovat, doufat, že si toho nìkdo nevšimne, to mi prostì pøipadá nefér a dìlat to nebudu. Zkrátka tady jsem jenom bìžný èlen, tipy a info o dalších vìcech musím hledat jinde :-(, což dìlám, tøeba v cizích fórech. Tam se ale tøeba na to, jestli willhill platí do ÈR aj. vìci nedozvím. Proto takhle.
Jednou vyhraju milión!
DavidFawn
Host
Host

Příspěvekod nedo » čtv lis 10, 2005 14:53

V pohodì DavidFawne :wink:
Celé toto nedorozumìní vzniklo na mé stranì, kdy jsem si opravdu neuvìdomil kam to pøesunuji.

Pøeji hodnì štìstí!
:thumbup1:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Další

Zpět na HELP - obecní rady