Fortuna-Hanák radí, klame, dezinformuje

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Orken » stř pro 07, 2005 11:57

no ja hlavne nechapu, jak podle toho muze nekdo sazet, uz jen z principu, vzdyt ten clovek ma presne opacny zajem nez ja...jinak, ze by byl nejaky velky odds-compiler se mi nezda, 95% kurzu proste opisou odjinud, mozna fakt netusi jak to je, nezda se mi ze by daval vedome lzi, to by bylo moc pruhledne...
Orken
Host
Host

Příspěvekod Rossi24 » stř pro 07, 2005 13:12

Jisté je jedno, jsou to jeho tipy a obèas se s ním èlovìk shodne, a tak, jak to obèas nevychází mu, tak to obèas nevyjde i nám. To je pochopitelné. Nìjak bych ho neodsuzoval, je mi to jedno. Po pravdì, obèas se na jeho tipy kouknu, ale to neznamená, že dle nìj vsázím.

Tøeba dnešek se mu moc nevyved:
Werder Bremen – Panathinaikos 1
Oba týmy musí hrát na vítìzství a vìøit v to, že Barcelona porazí italské Udine. Jinak se postup do druhé èásti Ligy mistrù konat nebude. Vìøím, že Brémy vyhrají, tým mají velmi kvalitní a hrají fyzicky nároèný fotbal, což Øekùm vyhovovat nebude. Minulý vzájemný zápas vyhrál Panathinaikos 2:1, dnes vyhrají Brémy minimálnì stejným skóre, ne-li vyšším. Doporuèuji také +2,5 branky.

Problém je ten, že panathinaikos už o nic nejde, i kdyby dnes vyhráli, tak mají horší bilanci s Udinese, v tom se malinko spletl.
Ale tip 1 je správný. a to je hlavní, ne:)
Rossi24
Host
Host

Příspěvekod kolyvanov » stř pro 07, 2005 18:28

Cely ten dopis ma jednu informaci - myslel sem, ze Sport spolupracuje s Tipsportem...
Nicmene od doby, co tam zacly byt ty nadpisy pres pul stranky a fotky pres zbytek jsem ho prestal kupovat. A je videt, ze uz je to dlouho:-)
kolyvanov
Host
Host

Příspěvekod longevyl » stř pro 07, 2005 18:58

Tak zde je odpovìï našeho Velkého Bookieho:)Pøíslušnì arogantní a místy hloupá, neb jinak nemohu hodnotit upøímné doznání, že coby hlavní bookie fortuny je prostì jen "tipér, který se snaží klientùm poradit jak vyhrát" :lol: :lol:
No aspon, že jsem první nepochvalná odezva...

> Máme zadní stranu ve Sport, døive ji mívala naše konkurence. Snažíme se
> udìlat tuto inzertní stranu pestøejší, nápaditìjší, zajímavou pro naše
> sázející. Porovnejte ji prosím dnešní vydání s vydáním z napøíklad pøed
> ètyømi mìsíci. Vypisujeme kurzy a také na nì doporuèujeme vsázet, podle
> našeho nejlepšího svìdomí. Poøád je to sport, je to hra. Dopøedu nevíme jaký
> bude výsledek a tak radíme, vsadte si to a to, protože tady je podle nás
> šance na výhru. Na hru pak regujeme úpravou kurzù a mnohdy se v zápasech
> které doporuèujeme lišíme výraznì od konkurence. To je ta reakce na zvýšenou
> hru.
> Jestli Vás úroveò naší prezentace zklamala tak nás to mrzí, budeme rádi
> pokud nám navrhnete nìco lepšího. Musím ale øíct, že vy jste první pisatel,
> který nám nìco podobného øíká. Máme zatím jen pochvalné odezvy.
> Samozøejmì, že ty údaje podle kterých se tvoøí kurs ve vìtšinì pøípadù
> neuvádíme, na to totiž nemáme dostatek místa. Potom by totiž taková analýza
> zabrala celou inzertní stranu. To byste si jako novináø mìl uvìdomit.
> Nechápu, že takto hloupì argumentujete.
> Podívejte se na úspìšnost tipù (www.ifortuna.cz - sekce bookmaker radí) a
> pak si ještì jednou pøeètìte Vaši vìtu... "Vaše poslední pøíspìvky už jsem
> tedy sledoval jen z profesionálního zájmu, co na ty chudáky zase vymýšlíte".
> To snad ani nemùžete myslet vážnì!
> Dobrých 70% tipù je úspìšných! To je podle Vás malá úspìšnost?
>
> VÌDOMÁ LEŽ:
> Vážený pane, èím více si proèítám Váš email, tím vìtší mám pochyby o Vašem
> duševním zdraví.
> Bohužel, jsem také jenom èlovìk a obèas se zmýlím. V tomto pøípadì jsem mìl
> v hlavì zafixovaný výsledek, že Olympiakos vyhrál na Trondheimu 3:1. A z
> toho se tato chyba vyvinula. Samozøejmì, že mì to mrzí. Napsal jsem omluvu
> na naši webovou stránku, nechci mystifikovat naše klienty jak se domýšlíte.
> Bohužel se tak stalo a nejsem tomu rád. Ale co je dùležité! Sázející se øídí
> mými tipy a ten vyšel!
>
> odpovìdi na Vaše otázky:
> 1) spletl jsem se. Tak jako každý se obèas splete. Tip vyšel. A mnoho mých
> dalších tipù vychází.
> že mám povrchní analýzy? Co byste Vážený pane chtìl? Abych psal sáhodlouhé
> litanie? Mùžu. Ale na to není dost místa a hlavnì tyto èlánky tvoøím s
> dvoudenním pøedstihem! V nedìli veèer píši úterní analýzu, v pondìlí veèer
> støedeèní.
>
> 2) myslíte si že hlavní bookmaker tvoøí úplnì všechny kurzy? Fortuna má
> deset bookmakerù, kteøí mají vymezený rozsah práce, vytváøí kurzy na èást
> lig a èást her. Vzájemnì se pøekrývají. Všechny hlavní soutìže pokrývají
> minimálnì tøi bookmakeøi. Zopdpovìdný bookmaker pak vytvoøí finální kurs.
> Musel bych být minimálnì 8x naklonovaný abych stihnul vše. Tipuji na základì
> svých zkušeností a vìdomostí. Berte mì v novinách jako tipera, který se
> snaží poradit ane sázející "opucovat". Vyhodno?te si prosím moje tipy z
> nìkolika deníkù a pak se rozhodnìte zda nebude vypadat jako blázen, když
> budete psát o manipulaci. Podle mých tipù, totiž manipulujeme naše klienty k
> tomu aby vyhrávali.!
>
> hezký den
>
> Michal Hanák
longevyl
Member
Member

Příspěvekod longevyl » stř pro 07, 2005 19:00

A tady jsem si dovolil odpovìï alias druhý nepochvalný názor v historii Fortuny:)
Skuteènì by mne zajímaly Vaše názory, jestli Vám pøipadá normální, že se takhle prezentuje hlavní bookie fortuny, neb já už nejsem nezaujatý:)

Bohužel nemám mnoho èasu, tak k Vašim argumentùm jen krátce:

1) Jako novináø si to uvìdomuji, ovšem nesouhlasím, že je hloupý argument poukázat na nekvalitní produkt, jímž vaše pseudoanalýza nepochybnì je. Je to asi na úrovni, že bych napsal pøíšerný èlánek a øekl, že jsem mìl málo místa.

2) Mé duševní zdraví je v poøádku, nicménì naopak slepotou musíte být postižen Vy, popøípadì Váš zamìstnavatel. "Spletl jsem se" neberu, profesionálnì sázím dva roky a nespletl jsem se ani jednou v tom, že bych pøi tvorbì tipu vycházel ze špatných výsledkù odehraných zápasù, což ani fyzicky nejde, pokud si své analýzy necucám z prstu- což žádný serióznì uvažující sázkaø ani bookmaker ve vlastním finanèním zájmu dìlat nemùže. Splést se mùžu v oèekávané sestavì, taktice, ale ne v tom, jestli mùže nìkdo postoupit nebo ne- to je chyba na úrovni desetiletého školáka.
Mimochodem ad Vaše dnešní prezentace: Vy si opravdu poøád ještì myslíte, že Panathinaikos mùže v pøípadì prohry Udine postoupit? Já vím, asi jste se spletl, že podruhé za dva dny..no každopádnì Fortuna dokáže pobavit Každopádnì mùžete psát další omluvu. Kdybych takhle psal já, tak mì dávno vyhodí. Že takovéto chybi tropí bookmaker prokazuje, že si z toho dìlá legraci, protože nevìøím, že by fortuna zamìstnávala nìjakého maskota.

3) ad vìty o tom, že radíte jak vyhrávat...proboha bookmaker bude radit sázkaøi jak má u nìj vyhrát...k této vaší logice asi nemá smysl nic dodávat, neb vìøím, že se tím bavíte sám a proto se smìji spolu s vámi. Též by mohl premiér Paroubek radit ODS jak vyhrát volby

Mimochodem vèera mì pobavila také argumentace pro under v zápase AC-Schalke: "ofenzívní hra hostí, která bude dávat šanci domácm k smrtícím brejkùm...to jsou opravdu jasné argumenty pro under Ted se nesmìji tomu, že tip nevyšel, ale smìji se tomu, že jste si zdùvodnil over a doporuèil under.

Vaši úspìšnost jsem bohužel nemìl èas poèítat, nicménì tvrdíte-li, že 70% tipù je úspìšných, pak to teda není nic moc! Pokud byste sázel sóla musel byste mít prùmìrný kurz aspoò 1.8 abyste byl v alespoò zanedbatelném plusu (ve Fortunì).

Každopádnì vám pøeji hodnì zdaru pøi tvorbì zábavné zadní strany sportu
longevyl
Member
Member

Příspěvekod miraTM » stř pro 07, 2005 19:59

longevyl: je vidìt že máš hodnì èasu tak nic proti tobì, ale dokážu se celkem vžít do druhé strany, kdy "musí" odpovídat na takové zbyteèné dopisy

všimni si, že ti píše "Tipuji na základì svých zkušeností a vìdomostí. " ...
já v tom nevidím rozpor, jako bookmaker musí zvážit pravdìpodobnosti 1 / x / 2, ale klidnì mùže s èistým svìdomím natipovat podle svých kurzù. Nemá to nic spoleèného se sázením, ale vìtšina z tìch dvackaøù to IMHO bere jako tipovaèku s tím, že možná nìco vyhraju, než jako hledání value kurzù ... i kdyby jo, tak už dávno bude sázet nìkde jinde ne? (myslím nìkde "nelegálnì" na netu 8) )

samozøejmì neøíkám, že se podle nìj má nìkdo øídit :lol: [/i]
miraTM
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř pro 07, 2005 20:03

V poèátcích Synottipu /pùvodnì Teletip/ jsem rovnìž posílal e-maily bookmakerùm, protože se mnì nelíbili nìkteré skuteènosti a nastavení kurzù.

Pøestože mé kritiky a dotazy byly nìkdy znaènì ostré, nikdy si mi nedovolili odepsat, že pochybují o mém duševním zdraví.

A? byl mùj názor sebevyhranìnìjší, vždy byla jejich reakce slušná.

Je vidìt, že Tvùj dopis se pana Hanáka znaènì dotkl a v odpovìdích hodnì ulétl.

Deník Sport je hezký barevný plátek se spoustou fotografií a reklamy. Nìco na úrovni Blesku. V dnešním svìtì internetu už nemá prakticky co nabídnout. Na netu si vždy seženete aktuálnìjší a konkrétnìjší informace než má tento rádoby nezávislý plátek.

Pánùm Hanákùm popøejme ještì pár let pøíjemné práce, protože v blízké budoucnosti je pøeválcuje zahranièní trh s netovými sázkovkami.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod JaraP » stř pro 07, 2005 20:17

longevyl píše:> Dobrých 70% tipù je úspìšných! To je podle Vás malá úspìšnost?

Pøi kurzu 2 bych takovou úspìšnost bral. Ale pochybuju, že všechny tipované a trefené zápasy mìly takový kurz. Já už nìjakou dobu sport nekupuju, takže nevím, jaké kurzy tipuje.
Kdyby byl ale tak dobrý tipér, tak se živí tipováním. Ano, sázkovka ho mùže pøetáhnout na svou stranu, ale pak ho nenechá podle jeho nejlepšího vìdomí a svìdomí takto zveøejòovat jeho tipy - tj. tipy úspìšného tipéra. Vždy? by si podøezávali pod sebou vìtev :!:
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Příspěvekod longevyl » stř pro 07, 2005 20:18

miraTM píše:longevyl: je vidìt že máš hodnì èasu tak nic proti tobì, ale dokážu se celkem vžít do druhé strany, kdy "musí" odpovídat na takové zbyteèné dopisy

všimni si, že ti píše "Tipuji na základì svých zkušeností a vìdomostí. " ...
já v tom nevidím rozpor, jako bookmaker musí zvážit pravdìpodobnosti 1 / x / 2, ale klidnì mùže s èistým svìdomím natipovat podle svých kurzù. Nemá to nic spoleèného se sázením, ale vìtšina z tìch dvackaøù to IMHO bere jako tipovaèku s tím, že možná nìco vyhraju, než jako hledání value kurzù ... i kdyby jo, tak už dávno bude sázet nìkde jinde ne? (myslím nìkde "nelegálnì" na netu 8) )

samozøejmì neøíkám, že se podle nìj má nìkdo øídit :lol: [/i]

s èistým svìdomím jo, s èistým rozumem ne...
longevyl
Member
Member

Příspěvekod Orken » stř pro 07, 2005 20:39

jak ten clovek muze davat tipy o kterych si mysli, ze jsou uspesne a je dobry sazkar...vzdyt jeho zivobyti zavisi na zisku Fortuny..bud je blbej nebo vylhanej...jinak s tou uspesnosti je taky mimo, jak to muze uvadet bez prumernych kurzu? to muze mit pri kurzech 1,2 skoro kazdy...
Orken
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady