od AMZ » ned led 09, 2005 22:28
to Holstein:
To máš tìžké. Je zde registrováno nìco kolem tisícovky èlenù a ne každý ète všechno a není ani úèelem tìchto stránek za každou cenu na všechno odpovídat.
Já kupøíkladu pøispívám a ètu si prakticky jen rubriky: tenis, skoky na lyžích, sázení pøes internet a pøíležitostnì házená. Vím, že je tu výteènì zpracovaná napø. anglická kopaná (Honano) a španìlský fotbal (Eric88), ale protože fotbaly, stejnì jako napø. baskety (vèetnì NBA) a hokeje nesázím, tak pøíspìvky neètu ani na nì nereaguji.
Co by mìl øíkat tøeba takový Johnny72, který dnes výbornì zpracoval norskou házenou a stoprocentnì mu vyšla? Jeho analýzu si pøeèetlo pøed zveøejnìním výsledkù asi 10 lidí!
Díval jsem se na tvé pøíspìvky, které jsi možná trochu nìš?astnì zaøadil do rubriky STRATEGIE SÁZENÍ - REMÍZY A TAKTIKA, což má být rubrika, kde se rozebírá ve všeobecné rovinì (teoreticky) strategie sázení.
Dnes jsi podával 6 remíz (5 v kombi rozpisem a z toho ti 3 remízy vyšly) a jednu sólo, která nevyšla. Ke každému zápasu jsi napsal jednu vìtu ve stylu: "dlouho neremizovali, dnes budou". Co ti máme odpovìdìt? Jak máme reagovat na vìtu ve stylu: "Vìøím tomu tolik, že to dávám sólo za 300,-Kè"?. Za kolik to dáváš, nikoho nezajímá. Pro nìkoho jsou tøi stovky spousta penìz, pro nìkoho je to naopak smìšná èástka.
Když jsi psal zápasy, na které sázíš remízy, mìl jsi zápasy více rozebrat, napsat k nim kurzy a po odehrání tipovaných utkání napsat výsledky a krátké vyhodnocení tvých tipù nebo sázky - nìco ve stylu, jaký jsi trefil výsledný kurz v rozpisu, zda se sázka vyplatila apod. Prostì a jednoduše se pochval. Zpìtnì jsem si vyhledával výsledky tebou tipovaných utkání a kurzy. Ne každý to je ochoten udìlat a navíc poèítat, kolik je výsledný trefený kurz na remízy pøi rozpisu 3/5 a v jakém kurzu jsi v plusu.
Možná by ses také setkal s vìtší odezvou, kdybys psal rozbory (ne jen holé tipy) pøímo do jednotlivých hokejových nebo basketbalových rubrik a k tomu napsal poznámku, že to podáváš napø. se tøemi dalšími utkáními do rozpisu. Jak jsem v úvodu napsal, zvolil sis trochu neš?astnì spíše takovou teoretickou rubriku, ikdyž tipy tam víceménì svojí taktikou, rozsahy na šest rùzných lig a navíc vsazené do rozpisù zapadají.
Zkus prostì více a podrobnìji uvést dùvody (napø. doplò statistiky), které tì vedou ke vsazení remízy, uveï tam kurzy a po skonèení utkání i výsledky s tvým komentáøem a vyhodnocením úpìšnosti nebo neúspìšnosti sázek. Nezapomeò, že jsi tu novým èlenem a tak nejprve musíš pøesvìdèit ostatní, že jsi zkrátka dobrý - že máš nìjaké pozitivní výsledky. Pak se jistì setkáš s odezvou.
Takže vytrvej - pøeji hodnì zdaru.