Moderátor: Moderátoři
No tak nevím týden uplynul jako voda, mìsíc s mìsícem se sešel a kde nic tu nickali píše:Melo by to bezet asi tak za tyden

SirRaist píše:No tak nevím týden uplynul jako voda, mìsíc s mìsícem se sešel a kde nic tu nickali píše:Melo by to bezet asi tak za tydenAle k sázení, kamarádi mají zajímavou taktiku.
Vyberou si nìjaký teým (nebo výce týmù podle toho jak jste na tom finanènì) a sází na jeho remízy. Prostì poøád dokola dokud ta remíza nepadne. Samozøejmì díky prohrám které jim pøicházejí zvedají sázky. Nesmí vám dojít prachy a jednou to vyjde. Zajímalo by mnì co vy na to? oni se tím neživí a teï to kámošovi 6x nevyšlo pak nakonec vyšlo a èistá výhra (po odeètení toho co prosázel a zaplatil na manipulákách) byla 1700,- to je sice nic moc.Ale svým zpùsobem to má jisté. Nevím je to zajímavá myšlenka.Co vy na to?

No jo o tom to je nesmí dojít prachy. Ale zajímá mne spíše jestli to prostì je rentabilní.qwertyy píše:SirRaist píše:No tak nevím týden uplynul jako voda, mìsíc s mìsícem se sešel a kde nic tu nickali píše:Melo by to bezet asi tak za tydenAle k sázení, kamarádi mají zajímavou taktiku.
Vyberou si nìjaký teým (nebo výce týmù podle toho jak jste na tom finanènì) a sází na jeho remízy. Prostì poøád dokola dokud ta remíza nepadne. Samozøejmì díky prohrám které jim pøicházejí zvedají sázky. Nesmí vám dojít prachy a jednou to vyjde. Zajímalo by mnì co vy na to? oni se tím neživí a teï to kámošovi 6x nevyšlo pak nakonec vyšlo a èistá výhra (po odeètení toho co prosázel a zaplatil na manipulákách) byla 1700,- to je sice nic moc.Ale svým zpùsobem to má jisté. Nevím je to zajímavá myšlenka.Co vy na to?
MARTINAGLE SYSTÉM, no chvíli sem to zkoušel výhry v NHL a jestli chceš bejt úspìšnej, musíš zaèít sázet malý èásty a mít moc velkou rezenrvu....co já se navyvádìl, když LAK v NHL nevyhráli asi 13x po sobì

Co je dost penìz? 100-1000-10 000- 100 000- 1000 000 nebo více?quinton píše:to SirRaist:
Pokad máš hodnì penìz a budeš dávat na kursy kolem 2 tak se na tom dá vydìlat dost. Musíš to mít ale pøesnì spoèítaný.
Nejlepší na to byla asi NHL v základní èásti. Teï nevím jakou soutìž by sis na to mohl vybrat.

Krysaø píše:Dobrý systém jak vidìlat je že si vyberu 1 zápas o kterém mám dost informací a kterému vvìøím s kurzem tøeba 1.5
a vsadím na nìho 1000Kè.Takže vyhraju 1500Kè což je èistý zisk 500Kè.Když to tak udìlám 5x týdnì mám 2500Kè,což je za mìsíc 10000Kè-za pøedpokladu že všechno vyjde.![]()
Ale zaèáteèníci raèi to neskoušejte mohli by ste se dostat pìknì do mínusu.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků