Jak zvetsit uspesnost

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » ned bře 28, 2004 16:20

Melo by to bezet asi tak za tyden :wink:
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod SirRaist » stř dub 21, 2004 15:19

kali píše:Melo by to bezet asi tak za tyden :wink:
No tak nevím týden uplynul jako voda, mìsíc s mìsícem se sešel a kde nic tu nic :twisted: Ale k sázení, kamarádi mají zajímavou taktiku.
Vyberou si nìjaký teým (nebo výce týmù podle toho jak jste na tom finanènì) a sází na jeho remízy. Prostì poøád dokola dokud ta remíza nepadne. Samozøejmì díky prohrám které jim pøicházejí zvedají sázky. Nesmí vám dojít prachy a jednou to vyjde. Zajímalo by mnì co vy na to? oni se tím neživí a teï to kámošovi 6x nevyšlo pak nakonec vyšlo a èistá výhra (po odeètení toho co prosázel a zaplatil na manipulákách) byla 1700,- to je sice nic moc.Ale svým zpùsobem to má jisté. Nevím je to zajímavá myšlenka.Co vy na to?
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » stř dub 21, 2004 15:32

SirRaist píše:
No tak nevím týden uplynul jako voda, mìsíc s mìsícem se sešel a kde nic tu nic :twisted: Ale k sázení, kamarádi mají zajímavou taktiku.
Vyberou si nìjaký teým (nebo výce týmù podle toho jak jste na tom finanènì) a sází na jeho remízy. Prostì poøád dokola dokud ta remíza nepadne. Samozøejmì díky prohrám které jim pøicházejí zvedají sázky. Nesmí vám dojít prachy a jednou to vyjde. Zajímalo by mnì co vy na to? oni se tím neživí a teï to kámošovi 6x nevyšlo pak nakonec vyšlo a èistá výhra (po odeètení toho co prosázel a zaplatil na manipulákách) byla 1700,- to je sice nic moc.Ale svým zpùsobem to má jisté. Nevím je to zajímavá myšlenka.Co vy na to?

MARTINAGLE SYSTÉM, no chvíli sem to zkoušel výhry v NHL a jestli chceš bejt úspìšnej, musíš zaèít sázet malý èásty a mít moc velkou rezenrvu....co já se navyvádìl, když LAK v NHL nevyhráli asi 13x po sobì :wink:
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod SirRaist » čtv dub 22, 2004 9:08

qwertyy píše:
SirRaist píše:

MARTINAGLE SYSTÉM, no chvíli sem to zkoušel výhry v NHL a jestli chceš bejt úspìšnej, musíš zaèít sázet malý èásty a mít moc velkou rezenrvu....co já se navyvádìl, když LAK v NHL nevyhráli asi 13x po sobì :wink:
No jo o tom to je nesmí dojít prachy. Ale zajímá mne spíše jestli to prostì je rentabilní.
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Příspěvekod quinton » čtv dub 22, 2004 9:14

to SirRaist:
Pokad máš hodnì penìz a budeš dávat na kursy kolem 2 tak se na tom dá vydìlat dost. Musíš to mít ale pøesnì spoèítaný.
Nejlepší na to byla asi NHL v základní èásti. Teï nevím jakou soutìž by sis na to mohl vybrat.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod SirRaist » čtv dub 22, 2004 9:42

quinton píše:to SirRaist:
Pokad máš hodnì penìz a budeš dávat na kursy kolem 2 tak se na tom dá vydìlat dost. Musíš to mít ale pøesnì spoèítaný.
Nejlepší na to byla asi NHL v základní èásti. Teï nevím jakou soutìž by sis na to mohl vybrat.
Co je dost penìz? 100-1000-10 000- 100 000- 1000 000 nebo více?
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Příspěvekod quinton » čtv dub 22, 2004 9:53

to SirRaist:
Podle toho na kolika chceš zaèít. Dám ti pøíklad zaèneš na 100kè
1 sázka 100 KO ... -100
2 sázka 300 KO ... -400
3 sázka 600 KO ... -1000
4 sázka 1400 KO ... -2400
5 sázka 3000 KO ... -5400
atd...

Ber to jenom jako pøíklad. Urèitì kdyby sis dal práci našel bys lepší systém. Prostì musíš dávat tak aby si z toho mìl poøád zisk. Taky se ti mùže stát že ti to 7x za sebou nevyjde a ty skonèíš s -15000 :(
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod KrysaÅ™ » sob dub 24, 2004 23:20

Dobrý systém jak vidìlat je že si vyberu 1 zápas o kterém mám dost informací a kterému vvìøím s kurzem tøeba 1.5
a vsadím na nìho 1000Kè.Takže vyhraju 1500Kè což je èistý zisk 500Kè.Když to tak udìlám 5x týdnì mám 2500Kè,což je za mìsíc 10000Kè-za pøedpokladu že všechno vyjde. :wink:
Ale zaèáteèníci raèi to neskoušejte mohli by ste se dostat pìknì do mínusu.
KrysaÅ™
Host
Host

Příspěvekod quinton » ned dub 25, 2004 9:15

Krysaø píše:Dobrý systém jak vidìlat je že si vyberu 1 zápas o kterém mám dost informací a kterému vvìøím s kurzem tøeba 1.5
a vsadím na nìho 1000Kè.Takže vyhraju 1500Kè což je èistý zisk 500Kè.Když to tak udìlám 5x týdnì mám 2500Kè,což je za mìsíc 10000Kè-za pøedpokladu že všechno vyjde. :wink:
Ale zaèáteèníci raèi to neskoušejte mohli by ste se dostat pìknì do mínusu.

Tak to teda nevím. U tohohle systému ti musí vyjít alespoò 3 zápasy ze 4 tiketù abys nìco vyhrál.
Jám spíše sázím 2-4 zápasy s kursem kolem 4. Abych byl v plusu, staèí mi aby vyšel 1 tiket ze 4. A sázet sólo zápas s kursem 1,5 za 1000 by se mi nevyplatilo už jenom kvùli manipuláku. Ale jestli na tom tvým systému vydìláváš tak není dùvod mìnit, já sem jen pøipojil svùj názor. :wink:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod brumla83 » sob črc 24, 2004 18:40

taky jsem tento systém provozoval na posledních týmech ve fotb. ligách. Byl akorát nìkdy problém s penìzma a taky s nervama. Zaèínal jsem na 20Kè a nìkdy to vzdal na -500 Kè.

Je to opravdu 100 procentní systém, akorát je potøeba mít na to dost penìz.
A když èlovìk má dost penìz, tak nepotøebuje pøeci sázet kvùli malejm výhrám ne? => pracovat, pracovat, pracovat :)
brumla83
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady