Ronaldinho

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod frudolf » úte pro 13, 2005 19:59

Rafael píše:Jestli mùžu svou toškou do mlýna tak podle mì to trik není...kdyby to byl trik a reklama tak to udìlají parádnì....všimnite si že po tøetím bøevnu mu to málem spadlo...a všichni navíc víme že Ronaldinho je fotbalovì uplnì nìkde jinde...

Jinde je,to klobouk dolu,ale vsechno ma sve hranice.Trik to bezesporu je.
frudolf
Host
Host

Příspěvekod bobos » úte pro 13, 2005 20:22

frudolf píše:
Rafael píše:Jestli mùžu svou toškou do mlýna tak podle mì to trik není...kdyby to byl trik a reklama tak to udìlají parádnì....všimnite si že po tøetím bøevnu mu to málem spadlo...a všichni navíc víme že Ronaldinho je fotbalovì uplnì nìkde jinde...

Jinde je,to klobouk dolu,ale vsechno ma sve hranice.Trik to bezesporu je.

A jak se to pozna, ze to neni Klose? :lol:
bobos
Host
Host

Příspěvekod nedo » úte pro 13, 2005 21:48

Ufffff... Tak koneènì nìkdo kdo se na to nedívá z pohledu "toto já bych nikdy nedokázal = u Ronaldinha je to taky nìjaký trik"...
Když si èlovìk uvìdomí, jaké vìci na svých individuálních trénincích pøedvádìl tøeba pan Josef Bican (což je samozøejmì zaznamenáno pouze oèitými svìdky a nikoliv na filmovém pásu), pak je naprosto jasné, že na dnešním trávníku, s dnešní obuví a s dnešními míèi musí nadprùmìrný hráè dokázat i jiné vìci.
Nikdo z nás u toho nebyl, takže øeèi jako "naprosto jistì to je trik", nebo "je nad slunce jasné že to trik není" - jsou o nièem. Pravdu nám stejnì nikdy nikdo neøekne a tak si každý akorát mùžeme ponechat svùj pohled na vìc (a nenutit ho ostatním s tím, že "kdo se mnou nesouhlasí tak se mýlí").
No a mùj pohled na tu vìc je ten, že je klidnì možné aby se to povedlo bez jakéhokoliv videotriku a úpravy.
Já tomu vìøím (pøestože to sám nikdy nedokážu). :wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod Gintonic » úte pro 13, 2005 22:55

nedo píše:

Ufffff... Tak koneènì nìkdo kdo se na to nedívá z pohledu "toto já bych nikdy nedokázal = u Ronaldinha je to taky nìjaký trik"...
Když si èlovìk uvìdomí, jaké vìci na svých individuálních trénincích pøedvádìl tøeba pan Josef Bican (což je samozøejmì zaznamenáno pouze oèitými svìdky a nikoliv na filmovém pásu), pak je naprosto jasné, že na dnešním trávníku, s dnešní obuví a s dnešními míèi musí nadprùmìrný hráè dokázat i jiné vìci.
Nikdo z nás u toho nebyl, takže øeèi jako "naprosto jistì to je trik", nebo "je nad slunce jasné že to trik není" - jsou o nièem. Pravdu nám stejnì nikdy nikdo neøekne a tak si každý akorát mùžeme ponechat svùj pohled na vìc (a nenutit ho ostatním s tím, že "kdo se mnou nesouhlasí tak se mýlí").
No a mùj pohled na tu vìc je ten, že je klidnì možné aby se to povedlo bez jakéhokoliv videotriku a úpravy.
Já tomu vìøím (pøestože to sám nikdy nedokážu). :wink:

Vìøte, že to je trik. 3x to takhle trefit z voleje do bøevna je nemožné. Jasnì, fotbalista je to skvìlej, ale tohle nedokáže nikdo na svìtì. I Z. Zidane øekl, že je to nemožné. A pochybuju, že by to øekl jen ze závisti :) . Buïte rozumní... :wink: Každý kdo nìkdy hrál fotbal na nìjaké úrovni vám øekne to samé.
Gintonic
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » úte pro 13, 2005 23:12

Gintonic píše:Vìøte, že to je trik. 3x to takhle trefit z voleje do bøevna je nemožné. Jasnì, fotbalista je to skvìlej, ale tohle nedokáže nikdo na svìtì. I Z. Zidane øekl, že je to nemožné. A pochybuju, že by to øekl jen ze závisti :) . Buïte rozumní... :wink: Každý kdo nìkdy hrál fotbal na nìjaké úrovni vám øekne to samé.

Hmmmmm.... Škoda.
Tak jsem doufal, že mám nárok na vlastní názor - a asi ne... :oops:
(Mimochodem - fotbal jsem hrával - i když ne ligový. Mám spoustu známých a kamarádù, kteøí fotbal hrávali a hrají dodnes. Takže Ti mohu øíct jen tolik : Tvoje poslední vìta rozhodnì není pravdivá.)
Takže si klidnì ponech svùj názor - ale zkus ho nevnucovat a zkus repektovat názor druhých. :wink:
Ty prostì jsi pøesvìdèen o tom, že to je trik - no a (nejen) já si myslím, že to co tam pøedvedl možné je...
Takže - mám jiný názor než Ty = podle Tvého pøíspìvku jsem tím pádem nerozumný. :cry:
Pøesto ale - já Tobì svùj názor vnucovat nebudu a Tvùj názor budu respektovat, aniž bych Ti ten svùj vnucoval a osoèoval Tì z nerozumu.
Mìj se fajn. :wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

Příspěvekod Salat » úte pro 13, 2005 23:58

Nedo a ostatni "verici": Netvrdim ze to mozne neni, ale to co predvedl na tomto videu pravdive neni... podivejte se sem: http://www.youtube.com/watch.php?v=aRHk8ol0vTw

V diskuzi dole najdete nekolik zajimavych prispevku, jako napriklad:

Ronaldihno is the Greatest this video editing is the basics of video manipulation ( similar manipulation is begginer's tutorial in 3d max. MISTAKES It is incredible how one could capture with camera ball so well after the first shoot then it is the time that cameraman realises that he should zoom out to capture the goal and Ronaldihno in the same scene... After fourth shoot, camera immediately zooms Ronadihno perfectly. How does cameraman knows that he has finished his hitting the post

Nike admitted the clip is fake. In fact the guy that returned the ball to ronaldinho was 'erased' from the footage, and the hits on the bar are digitally added. Too bad, but he ain't that good.

Myslim si ze je to sice nahrany fakt dobre, ale jedna vec je jista... mic by mel po narazu do brevna rychlost urcite ztracet, a ne ji ziskavat :idea:
Salat
Host
Host

Příspěvekod nedo » stř pro 14, 2005 0:36

Salat píše:Nedo a ostatni "verici": Netvrdim ze to mozne neni, ale to co predvedl na tomto videu pravdive neni... podivejte se sem: http://www.youtube.com/watch.php?v=aRHk8ol0vTw

V diskuzi dole najdete nekolik zajimavych prispevku, jako napriklad:

Ronaldihno is the Greatest this video editing is the basics of video manipulation ( similar manipulation is begginer's tutorial in 3d max. MISTAKES It is incredible how one could capture with camera ball so well after the first shoot then it is the time that cameraman realises that he should zoom out to capture the goal and Ronaldihno in the same scene... After fourth shoot, camera immediately zooms Ronadihno perfectly. How does cameraman knows that he has finished his hitting the post

Nike admitted the clip is fake. In fact the guy that returned the ball to ronaldinho was 'erased' from the footage, and the hits on the bar are digitally added. Too bad, but he ain't that good.

Myslim si ze je to sice nahrany fakt dobre, ale jedna vec je jista... mic by mel po narazu do brevna rychlost urcite ztracet, a ne ji ziskavat :idea:

No - já prostì nepatøím mezi ty, kteøí když je nìkde nìco v jakékoliv diskusi napsáno jiným jazykem (v tomto pøípadì anglicky), tak to berou jako naprostou, jasnou a nezpochybnitelnou pravdu...
Toto téma bylo založeno proto, aby se tu ukázal ten reklamní spot. Potom tu uživatelé psali své názory, že tomu nevìøí - a do té doby bylo vše v poøádku. Když se objevil Rafùv a následnì mùj pøíspìvek, kde oba øíkáme v podstatì to samé (že to co tam pøedvedl možné je), tak se snažíte nás pøesvìdèit o své jediné správné pravdì...
Já tedy jen zopakuji : nikdy se nedozvíme, co je a není pravda. To je na tom to krásný, že každý na to mùže mít svùj názor (tedy - alespoò tam, kde jsou rozdílné názory akceptovány). Nìjaké diskusní pøíspìvky, pøípadnì øeèi typu "kdo to nìkdy hrál, tak potvrdí..." a podobnì - to pøece nejsou žádné argumenty.
Nezpochybòuji možnosti trikaøù v dnešní dobì. Ale právì proto jaké dnes ty možnosti jsou (a jaký byl jistì rozpoèet na tento spot), tak je jisté, že by nebyl žádný problém udìlat tomu finální podobu takovou, že by nikdo o nièem nepochyboval. Proto nelze vylouèit ani to, že finální podoba spotu je schválnì v taková jaká je - aby se o ní co nejvíce diskutovalo a aby ji vidìlo co nejvíce lidí...
Je to jen jedna z možností která nelze vylouèit - ale neøíkám že tomu tak je. Stejnì tak neøíkám to, že ten reklamní spot je naprosto jistì bez jakýchkoliv "dodìlávek". Já jen øíkám, že vìøím tomu že Ronaldinho podobnou vìc zvládne a klidnì je možné že ji zvládl i v tomto pøípadì. Ale je to jen mùj názor - nebudu ho nikomu nutit a nebudu ani shánìt pøíspìvky ze zahranièních diskusí, kde když nìkdo anglicky napíše "Nike øekla, že spot je bez trikových efektù" tak to budu považovat za prokázané...
100 lidí, 100 názorù.
Tvùj názor Salate je rozdílný od mého názoru - a nikdy se nedozvíme kdo se mýlí. Rozdíl je jen v tom, že já Tvùj názor respektuji a nebudu Tì pøesvìdovat že se mýlíš.
Mìj se fajn :wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

Příspěvekod Mafix » stř pro 14, 2005 3:23

Podla mojho nazoru to mozne je. Preco by nebolo ? Rozumny dovod preco by nebolo toto mozne asi neexistuje. A ak to niekto dokaze, je to Ronaldinho.
Ale tak isto mi napadlo po zhliadnuti videa, ze toto musi byt trik. To napadne asi kazdemu. A kazdy ma pravo na svoj nazor.
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod SKS » stř pro 14, 2005 7:45

Hoy, tak ještì jednou !!! Táta mi øíkal(nezaujatýspartan) že sena to nìkde v televizipsali již zminovanýmjako je Zidan a Figo(nejsem si pøesnì jist) a oni odpovìdìli že to možné je,ale žese tostane 1 za život !!!

A ono se to jako na truc stalo na tréninku, na kterém nebyli žádní diváci, i když naobyèejný trénink barcy chodí skoro tolik lidí jako na naší ligu !
A zrovna se topovedlo když NIKE vìnoval rodaldinovi nové, zlaté a asi "zázraèné" kopaèky. A ještì k tomu toèil NIKE reklamu :!:

Vìøím, vím že je to nejlepší fotbalista co momentálnì bìhá po pažitu, ale kdyžby svedl toto,tak toby v zápase padaly samé kladiva,šibenice. ...
SKS
Host
Host

Příspěvekod kali » stř pro 14, 2005 11:02

mno, muj nazor je, ze i kdyby se to Ronaldinhovi podarilo, tak pri toceni reklamy je dulezity cas (=naklady)... proc cekat az se mu to podari (na druhy pokus, 10ty, za tyden...), kdyz to jde udelat jinou cestou :lol: ... ale to je celkem jedno, hezky to vypada :yes:, at je pravda kdekoliv
kali
Moderátor
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec