od AMZ » stř bře 29, 2006 0:15
----------------------------------------------------------------
to ElemenT_99: dneska mám štìstí až moc, úèet u Betfairu slušnì narostl. A že nevyšel kurz 26.00 na Greula?
To byl VALUE BET: vklad 4 Eur, možný zisk 104 Eur. Tak je nutno to chápat. Navíc se Greul dal jistit protikurzem na Roddicka za 1.25, ale nechal jsem to být.
-------------------------------------------------------------
K odpolední debatì:
Pokud se dobøe pamatuji, deníèky vznikly postupnì tak, že jsme se zde bavili o tom, kolikrát je možné otoèit sázku za sebou. Tzn. vsadíte napø. za 100 Kè kurz 2.00, výhra je 200 Kè, tu otoèíte za kurz 2.00, výhra je 400 Kè atd. Postupnì se od této tìžké metody ustupovalo, vlastnì se upravovala, aby se snížilo riziko. Upravené metody se vyvinuly v deníèky, aby se zjistilo, zda se nìkdo a za jakých podmínek udrží dlouhodobì v plusu.
Když to vezmu bez servítek, všechny deníèky /vèetnì mého/ jsou k nièemu. Nejsou a nemohou být objektivní. Nikdo /opìt vèetnì mì/ zde neuvádí všechny zápasy, pojistky v prùbìhu utkání /kontratipy - livebettingy/ atd.
Byl jsem svìdkem i vymýšlení vkladù. Na jedné nejmenované stránce má tøeba expert zisk 500 000 Kè, ale když se podíváte na vklady, tak se musíte smát. Zaèínal na 10 000 Kè, to mu nìkolikrát nevyšlo, tak zvýšil vklady na statisíce a poslední vklad za 1 000 000 Kè (!!!) trefil. Co k tomu dodat?
Trochu jsem ale odboèil.
Jsem za uplynulá léta sázením unavený a "opotøebovaný". Nemám tolik potøebnou energii a hlavnì už mám jiné poøadí životních hodnot a sázení v nìm není na žádném z pøedních míst. Nepotøebuji denodennì dopodrobna rozebírat jednotlivé tenisové zápasy. Vím, koho mùžu vsadit proti komu a na jakém povrchu, kdo je nespolehlivý nebo netipovatelný. Každý sázkaø si postupnì utvoøí takový svùj seznam, který nosí v hlavì. A každý ho má trochu jiný.
Když mám chu? a èas, budu sem pøispívat. Když ne, budu radìji sledovat olympiádu nebo MS v kopané a tøeba dva týdny sem nenapíšu ani øádku. Podobnì radìji budu trávit léto u vody a vše ostatní pùjde stranou. Sázení mì neživí a rozhodnì ani nechci, aby mì živilo. Je to øehole a spoléhat na nìjakou tenistku, jest-li vyhraje a já budu mít díky ní na nájem, o to v žádném pøípadì nestojím.
Sázení mi umožòuje urèitou volnost a nadstandart, a tak chci, aby tomu bylo i nadále.
Pro ty, kteøí jsou schopni napsat zhruba ètyøi slušné preview, ve kterých dokáží, že mají o danném sportu pøehled, doporuèuji, aby se stali èleny members a tam do jednotlivých sportovních rubrik pøispívali a diskutovali.
Páteøí celého Profisázkaøe je právì èinnost uvnitø members.
Rubrika Chat a pokec je naprosto okrajová a slouží tomu, co má v názvu - k pokecu mezi sázkaøi. Takto je nutno ji také chápat.
Nemám èas okamžitì reagovat na každý dotaz nebo pøipomínku. Po celý den jsem sice na notebooku, takže mohu vsázet na libovolný zápas, ale nemám tolik souvislého èasu, abych psal dlouhé odpovìdi, preview a navíc vše kontroloval - tzn. vyvaroval se gramatických chyb, udìlal odstavce, zvýraznil písmo - abych se za svùj "výtvor" nemusel pozdìji èervenat.
Nevadí mi, že sem smìøujete nìjaký ten dotaz /koneènì je to pokec/, ale vzhledem k mým èasovým možnostem se mùžete odpovìdi doèkat se znaèným zpoždìním. A na nìkteré dotazy ze zásady nereaguji vùbec. Proto je mnohem lepší napsat otázku do pøíslušné rubriky a ostatní èlenové fóra vám rádi poradí.
Nìjak jsem se rozepsal, budu konèit...
-------------------------------------------------------------