Ïakujem za vybavenie
Podobné vulgární výrazy na toto fórum rozhodnì nepatøí, takže vymazání toho slova neber jako nìco osobního.
Díky
nedo
Moderátor: Moderátoři

múdry po zápasoch, z hodnotnejších kurzov netrafí takmer niè, kurzy @1,20 (prevažne 
ipsoft píše:to možno pre niekoho sú, ale tolerancia tohto èloveka práve presiahla únosnú hranicu.. Gintonic to svojím "umom" a "profesionalitou" hravo nahradímúdry po zápasoch, z hodnotnejších kurzov netrafí takmer niè, kurzy @1,20 (prevažne
) trafí - ale to vie trafi? aj 80-roèný dedko, ale to že praje prehru ešte poèas otvoreného zápasu, to je už moc..

ipsoft píše:Prosím hlavného admina o výmaz môjho nicku, s èlenom Gintonic už dlšie nebudem na jednom fóre. Jeho neprajnos?, povýšenos?, a to že sa správa ako ***** možno iným nevadí, ale mne už ve¾mi dlho áno. Dnešný dôkaz je v sekcii ženský tenis, ale je ich ove¾a, ove¾a viac - je to dlhodobé a tolerantnos? práve došla.
Ïakujem za vybavenie

ipsoft píše:Prosím hlavného admina o výmaz môjho nicku, s èlenom Gintonic už dlšie nebudem na jednom fóre. Jeho neprajnos?, povýšenos?, a to že sa správa ako ***** možno iným nevadí, ale mne už ve¾mi dlho áno. Dnešný dôkaz je v sekcii ženský tenis, ale je ich ove¾a, ove¾a viac - je to dlhodobé a tolerantnos? práve došla.
Ïakujem za vybavenie

kali píše::shock:
tenis v podstate nesazim, tudiz ani tenisove sekce prilis nenavstevuji, takze mi zatim unikaji duvody (ale podivam se)... doufam, ze svuj nazor prehodnotis, Ipsofte

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník