Obsah fóra ProfiSazkar.com :: MAIN SITE ::

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Chat [ 0 ]Chat [ 0 ]    Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 
moje zaèátky sázení - napište rady!!!!!!!
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra ProfiSazkar.com -> Strategie sázení
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sandokan
Host
Host

W/V/L:  0/0/0
Vsazeno > 0u
Profit > 0.00u
Yield > 0%
Avg.stake > 0
Kvart.Yield > 0%

PříspěvekZaslal: pá duben 14, 2006 17:57    Předmět: moje zaèátky sázení - napište rady!!!!!!! Citovat

sázím dost dlouho - internet jsem poøídil pøed 4 mìsíci.do té doby jsem používal pouze trefíka nyní se mi zvedla úspìšnost v tipech ale problém je v tom že mám hromadu tiketù který mi nevyjdou o 1 zápas za poslední týden 6000 kè a to nesázím nijak velké sumy max 300kè jakou zvolit strategi . Nemohu jen prohrávat[/b]
Nahoru | Skript
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AMZ
Host
Host

Vsazeno > 0u
Profit > 0.00u
Yield > 0%
Avg.stake > 0
Kvart.Yield > 0%

PříspěvekZaslal: pá duben 14, 2006 18:16    Předmět: Citovat

----------------------------------------------------------------

Tvùj dotaz je pøíliš obecný.

Zveøejni zde tikety, a? víme, jakým zpùsobem sázíš a pak Ti teprve mùže poradit, kde jsou chyby a èeho se vyvarovat.

Dále uveï (pokud chceš, samozøejmì) kapitál, kterým disponuješ na sázení a výši vkladù na jednotlivé tikety. Nebo úplnì postaèí pomìr kapitálu (banku) ke vkladùm za jednotlivé tikety.

----------------------------------------------------------------
Nahoru | Skript
sandokan
Host
Host

Vsazeno > 0u
Profit > 0.00u
Yield > 0%
Avg.stake > 0
Kvart.Yield > 0%

PříspěvekZaslal: pá duben 14, 2006 18:47    Předmět: Citovat

tak tøeba vèera NYI 1-ATLANTA 1 COLUMBUS 1 CHICAGO 1 CALGARY 1 BOSTON 0 ZA 50 KÈ ASI DÁVÁM MOC ZÁPASÙ.jINAK HLAVNÍ POMÙCKOU PRO SÁZENÍ JE TREFÍK + OSTATNÍ INTERNETOVÉ STRÁNKY NAPØ.VITISPORT,fÈELAØI,PROSOCCER,SOCCERVISTA APOSLEDNÍ DOBOU HLAVNÌ WEEKENDFOOTBALL HLAVNÍ PROBLÉM VIDÍM V TOM ŽE TREFÍK NABÍZÍ MNOHO LIG A VLASTNÌ V TOM PLAVU A NESOUSTØEDÍM SE NA 1 AŽ DVÌ LIGY NAPØ.NÌMECKO ANGLIE NAPØÍKLAD VE STØEDU MNÌ POTENTO ALKMMAR JÁ DAL ZA 1 JINAK OSTATNÍ 3 VYŠLI CELKOVÝ KURZ 8,5.NA KURZY NEJEDU - TO ŽE BYCH DÁVAL NÍZKÉ NEBO VYSOKÉ KURZY-- SEBERU VEŠKERÉ INFORMACE Z NET A PAK +TREFÍK A DÁM TIP POKUD JDE O PENÍZE TAK DÁM ZA MÌSÍC TAK 2500KÈ JEDU PØES MOBIL U SYNOTU MÙŽU NAPSAT VÍC A PODSTATA POKUD TIPUJU NA NNEÈISTO VÌTŠINOU OK ALE JAK JDE O PRACHY DOSTANU NÌJAKEJ BLOK A DÁVÁM TAM KOKOTINY .
Nahoru | Skript
sandokan
Host
Host

Vsazeno > 0u
Profit > 0.00u
Yield > 0%
Avg.stake > 0
Kvart.Yield > 0%

PříspěvekZaslal: pá duben 14, 2006 18:48    Předmět: Citovat

ZAPOMNÌL JSEM VKLADY NA MAXI KOMBY PO 10 KÈ JINAK OD 50 KÈ DO 300KÈ JINAK NEVYŠEL TAM TEN BOSTON
Nahoru | Skript
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

W/V/L:  53/0/44
Vsazeno > 325.5u
Profit +49.46u
Yield +15%
Avg.stake > 3.36
Kvart.Yield > 0%

PříspěvekZaslal: so duben 15, 2006 10:56    Předmět: Citovat

A PROC NEZKUSIS SOLA?
Nahoru | Skript
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
sandokan
Host
Host

Vsazeno > 0u
Profit > 0.00u
Yield > 0%
Avg.stake > 0
Kvart.Yield > 0%

PříspěvekZaslal: so duben 15, 2006 11:55    Předmět: Citovat

solo zápasy snad jen za víc penìz a to je asi o tom kolik je èlovìk ochoten pustit zkusím asi 2 zápasy max. a zaènu na 200 kè mám rád maxikomb. ale tam dávám 3-4 zápasy do skupiny a hraji 3,4,5, uhodnu vždy po tøech zápasech a v každé sk uteèe 1 jak øíkal kolega z práce když nevyhrajete za 20 kè tak nevyhrajete ani za 1000 kè .takže dnes jdu na to na nìmeckou ligu max 2 za 200 kè informace mám,snahu taky trefíka taky,snad jediný co chybí je ten krùèek.
Nahoru | Skript
Temlis
Host
Host

W/V/L:  94/10/69
Vsazeno > 452u
Profit +50.73u
Yield +11%
Avg.stake > 2.76
Kvart.Yield > 0%

PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 6:36    Předmět: Citovat

sandokan napsal:
solo zápasy snad jen za víc penìz a to je asi o tom kolik je èlovìk ochoten pustit zkusím asi 2 zápasy max. a zaènu na 200 kè mám rád maxikomb. ale tam dávám 3-4 zápasy do skupiny a hraji 3,4,5, uhodnu vždy po tøech zápasech a v každé sk uteèe 1 jak øíkal kolega z práce když nevyhrajete za 20 kè tak nevyhrajete ani za 1000 kè .takže dnes jdu na to na nìmeckou ligu max 2 za 200 kè informace mám,snahu taky trefíka taky,snad jediný co chybí je ten krùèek.

Jak píšeš, dva zápasy a dost, ona pravdìpodobnost dost klesá s rostoucím poètem zápasù..
Nemusí z Tebe být boháè hned, chce to trpìlivost.. Wink Laughing
Nahoru | Skript
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
sandokan
Host
Host

Vsazeno > 0u
Profit > 0.00u
Yield > 0%
Avg.stake > 0
Kvart.Yield > 0%

PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 17:41    Předmět: Citovat

tak jsem to zkusil 2 - zápasy pøes sobotu nedìli a skonèil jsem v plusu 1400 kè ale 4 lístky mì utekly zas o jeden tam jsem mìl po 6 zápasech na lístku a to jemoc uteklo mnì tak 2500kèAle podstata nevzdávat se jsem rád že se mnì zvedá podstatnì úspìšnost a to díky radám v tìchto forech .
Nahoru | Skript
Strenght
Host
Host

Vsazeno > 0u
Profit > 0.00u
Yield > 0%
Avg.stake > 0
Kvart.Yield > 0%

PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 18:29    Předmět: Citovat

sandokan napsal:
tak jsem to zkusil 2 - zápasy pøes sobotu nedìli a skonèil jsem v plusu 1400 kè ale 4 lístky mì utekly zas o jeden tam jsem mìl po 6 zápasech na lístku a to jemoc uteklo mnì tak 2500kèAle podstata nevzdávat se jsem rád že se mnì zvedá podstatnì úspìšnost a to díky radám v tìchto forech .

Hele neber to osobne, ale mohl by jsi psat tak, aby se to aspon trosku dalo cist? Musel sem si to ted sjet 3x..Smile
JeryJery
Exmember
Exmember

W/V/L:  25/0/43
Vsazeno > 288u
Profit -30.27u
Yield -11%
Avg.stake > 4.22
Kvart.Yield > 0%

PříspěvekZaslal: st duben 19, 2006 8:30    Předmět: Citovat

sandokan napsal:

Èlovìèe s takovýmto geniálním výrazem by jsi mohl vystupovat v televizi
a vydìlal by jsi urèitì více než sázením.

GL
Nahoru | Skript
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra ProfiSazkar.com -> Strategie sázení Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: