JeryJery píše:č.1 no tomu také moc nevěřím to by jsi musel být šprt a to by jsi se určitě nezabýval sázením
Hele hele
(i proto sazim na č.1 protoze 6,00 nema kam utect..
Moderátor: Moderátoři
JeryJery píše:č.1 no tomu také moc nevěřím to by jsi musel být šprt a to by jsi se určitě nezabýval sázením

nedo píše:Zkusil jsem odpověď číslo 2, protože se mi líbí ten kurs a má svoji hodnotu. Navíc myslím, že to není sázka nereálná.
No a kdyby se to třeba nečekaně rozjelo, tak bych to dorovnal vkladama na livebettingu (který doufám někde bude).
Jinak samozřejmě GL Mathieu.

Mathieu píše:V tom pripade by odpoved c.4 sla zahrat jako slusnej fixed. Akorat nevim jestli bych do tohodle fixedu sel...

-=Ondra=- píše:JeryJery píše:č.1 no tomu také moc nevěřím to by jsi musel být šprt a to by jsi se určitě nezabýval sázením
Hele heleja jsem splnil limit v č.1 a to jsem: a) jsem nebyl sprt b) jsem se v te době zabýval sázením a c) totalne jsem se na to vy*ral a před maturitou jsem se citil tak na odpoved č.4, pokud da buh tak č.3... no a jak to dopadlo.. odchazel jsem s vyznamenanim, za pet..
Uz jenom to potvrzuje, jaka to byla fraska..
(i proto sazim na č.1 protoze 6,00 nema kam utect..)

frantapriklep píše:-=Ondra=- píše:JeryJery píše:č.1 no tomu také moc nevěřím to by jsi musel být šprt a to by jsi se určitě nezabýval sázením
Hele heleja jsem splnil limit v č.1 a to jsem: a) jsem nebyl sprt b) jsem se v te době zabýval sázením a c) totalne jsem se na to vy*ral a před maturitou jsem se citil tak na odpoved č.4, pokud da buh tak č.3... no a jak to dopadlo.. odchazel jsem s vyznamenanim, za pet..
Uz jenom to potvrzuje, jaka to byla fraska..
(i proto sazim na č.1 protoze 6,00 nema kam utect..)
ja detto... hoci to bolo už roku páně 19XX ...
počas akademického týždňa som zohnal nový comp a tak celé plány učenia dostali tak trochu iné kontúry...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků