Protože Temlis něco nakousl a někteří další se přidali,jsem ochoten podat vysvětlení,pokud ho bude většina members požadovat.
Na hlasování dávám lhůtu týden.
Můj osobní názor je,že by bylo lepší nechat věci tak jak jsou !
Moderátor: Moderátoři
alex5775 píše:Můj osobní názor je,že by bylo lepší nechat věci tak jak jsou !
DEDE píše:Neviem sice o co ide,kedze tu nerobim ziadny monitoring ale toto sa mi nepaci...ako napr.dalsia vec,ze ked sa z niecim zacne a povie sa A tak uz treba povedat hned aj B a nie nejake hlasovanie o nejakom vysvetleni a podobne,vsetko sa da povedat za par minut,len treba chciet a uviest to do obrazu..Neviem co si mam o tomto mysliet fakt...
alex5775 píše:Lhůta pro hlasování uplynula,takže jdeme na to !
V anketě dalo ano ( tedy že požadují vysvětlení ) 18 members z celkového počtu 46.To je zhruba 39%,čili většinu ( 61% ) členů to nezajímá.
Také v reakcích se jasně objevilo,že o vysvětlení není zájem:
Jay Jay : Po pravdě řečeno, důvody jsou mi úplně ukradeny.
Vysvětlení osobně nechci.
Osobně mě opravdu nezajímá co za tím stojí, nijak více to nehodlám ani řešit.
Kali : Z tohoto uhlu pohledu jsou tudiz duvody tohoto kroku (pro mne) nedulezite.
Mathieu : Dal jsem ANO. Ne, ze by me to az tak zajimalo.
Tím lze záležitost vysvětlení považovat za vyřízenou a můžeme přejít k meritu věci.
Ono je vlastně už rozhodnuto.Platí presumpce viny a obhájit se je nemožné.Vždyť Jay Jay napsal,že alex = richardt a tím je to dáno !
Jay Jay je takový soudce Dredd.Viníka dopadne,usvědčí,odsoudí a na místě i popraví !
Slovo má obžaloba : Jay Jay : alex je bývalý richardt pod jiným nickem.
Fakta která mluvící pro tvrzení Jay Jaye :
protože tvůj styl psaní nelze zaměnit s ničím jiným včetně několika specifických znaků, kteté jsem snad ještě neviděl v takové kombinaci nikoho používat ( tos toho viděl ještě hodně málo )
No budiž,styl je podobný.Používání pomlček,časté používání závorek,dělení textu do odstavců.Našlo by se i dost rozdílů.Richardovy analýzy byly hodně barevné s vloženými obrázky.Největším rozdílem asi je délka – moje jsou 4x kratší.Naprosto jiný money management.
Za daleko závažnější „důkaz“ ( o kterém se ale nikdo nezmiňuje,takže ho musím uvést sám ) považuji kombinaci tipů na silniční motorky a box.Lidí co tipují motorky je málo a těch co sází box je asi ještě méně.Kombinaci těchto dvou sportů asi sázel jen richard ( a nyní já ! ).
Rozdíl je pouze v tom,že pro richarda to byla specializace,pro mě pouze jedny z mnoha příležitostí,na které sázím.
To jsou tedy fakta obžaloby.Něco pádnějšího by nebylo ? Svědectví důvěryhodné osoby,IP adresa ? Pardon,já zapomněl – soudce Dredd to přece nepotřebuje.
Slovo má obhajoba : Alex 5775 : nejsem richard,jsem alex 5775.
Proč by se richard vracel na forum,ze kterého sám odešel ?
Proč by tak činil pod jiným nickem,když se klidně mohl vrátit pod svým a nemusel by procházet žádostí o přijetí ?
Při pročítání jeho analýz mi nepřipadalo,že by byl úplně hloupý.Pokud by chtěl udržet své inkognito,v žádném případě by přece nezařazoval tipy z motorek a boxu,podle kterých ho pozná i cvičený foxteriér !
V těchto případech kulhá logika na jednu nohu,ale v následujících kulhá už na obě :
Jay Jay: "víme" o tobě asi od druhého tipu
Mathieu : jelikoz se o tom vedelo dlouho
Mým druhým tipem na foru byl volejbal Egypt – Japonsko 20.6.2008.Od té doby uplynulo 2,5 měsíce a já jsem poslal dalších 23 tipů.
Mohl bych se zdvořile otázat,na co se tak dlouho čekalo ?!?!?
Tady asi bude odpovědí to,že byly prázdniny a čekalo se,až se všichni moderátoři vrátí z dovolených.
Jay Jay : ale jednu věc uděláš určitě - sloučíš si tipy obou nicků dohromady ( zase se mýlíš – tohle právě určitě neudělám )
Taky dobrý joke ! A dál pokračuji pod nickem richardt nebo alex5775 ?
Nebo radši zvolíme rilex,či snad alechard ?
Pokud věříte tomu,že alex5775 = richardt,tak by vám nevadilo být s někým takovým na foru ?
Jak jsem napsal už úvodem – v této cause bylo už rozhodnuto předem a tato moje exhibice je naprosto zbytečná.
Contra factum non datur argumentum.
Jay Jay se tím už nehodlá zabývat,protože už má jasno.
Jenže já vám to nehodlám usnadnit.Budete muset rozhodnout ( nejspíš o vyloučení ) protože to co navrhujete ( v případě Jay Jaye spíš rozkazujete ) já neakceptuji !
Takže do toho doktore Kruťasi ! Zakvedlejte a servírujte horký !
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník