kontratipy proti Cechum :-))

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Brrr » pát zář 30, 2005 18:15

Allex12 píše:
Johnny.Rebel píše:
frudolf píše:V dnesnim sportu jsem si precetl predbeznou sestavu proti Holandsku.Kdyz je PAN BRUCKNER takovej frajer,ze nepovola nejlepsi cesky fotbalisty(aspon dle myho nazoru),tak fandim Holandanum,i si na ne vsadim.

jj, proti nasim jsem mel v umyslu nalozit uz po tom fiasku v Rumunsku :) , ted jen doufat, ze cesti vlastenci vytahnou kurzy na HOlandany co nejvyse :D

Brrr :!: Až mi bìhá mráz po zádech z toho co tu ètu :cry: Bohužel ale máte úplnou pravdu a MS je asi hóóóóoóódnì daleko... :razocaran: :razocaran: :razocaran: :razocaran:

Nìkdo mì volal???? :lol: :lol: :lol:
Brrr
Host
Host

Příspěvekod frudolf » pon říj 03, 2005 10:20

Do reprezentace povolan Jarolim z Hamburgu-To mame CHYTREHO pana trenera,a hlavne BYSTREHO!
frudolf
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř říj 05, 2005 16:02

tak blizi se dalsi zajimave zapasy pro toto tema :D a tak tedy se pustime do dalsich kontratipu :lmao:

bank :arrow: 12,29
bilance tipu :arrow: 4:2

vic statistik si uvedeme, az bude trosku vic natipovanych zapasu :wink:

tak urcite si nenechame ujit kvalifikacni, fotbalove zapasy nasich lvicat a hlavne A-tymu :)

CR : Holandsko "21"
(co k tomu dodat, nasi mladi podle me v soucasnosti nemaji takovych kvalit a tolik herniho potencialu jako v min.letech, i kdyz porad jsou to dobri hraci, ale a prijde mi, ze az moc arogantní na to, co teprv odehrali :) .. Holandane uz léta patri mezi zeme, kde je na spickove urovni vedena mladez i dorost, cili maji mladych a kvalitnich hracu dost a dost a k tomu velmi dobre a moderni treninkove podminky i metody, to dohromady dava slusnou silu nejen lvicat, navíc soucasna generace mladych si po mensim hluchem obdobi znovu rika o pozornost :) .. co se tyce tabulky a motivace, verim, ze pro oba bude motivace stejna , nasi hraji o ucast v barazi na ME, Holandane prinejmensim o cest :D .. co si vzpominam, tak oba tymy v minulosti uz dokazali dost "vyhoret" , ale nutno dodat, ze to bylo s outsidery, zde se utkaji dva kvalitni tymy, cili to vsechny hrace "donuti" se predvest vic nez normalne :) .. akorat nevim, zda zrovna patek odpoledne bude tím dobrym casem jak pro nase hrace, tak pro potencialni fandy, co by sli podporit lvicata :) .. nasi jsou favorizovani jak bookies, tak predpokladam, ze i tipery , coz me dava jasny signal k tomu, abych sel proti proudu)
tip : - neprohra hostí (1,65 - Tipsport)
vklad : - 1,29

CR : Holandsko "A-tym"
(tak vynecham predzapasove analyzy sestav, taktik, kvalit kadru atd, to se urcite bude dít v sekci mezinarodni fotbal :) .. o dulezitosti tohoto zapasu není pochyb, a taky ji nemusím nijak zvlast zduraznovat .. pri soucasnem stavu v ces.fotbale, pri soucasne forme vetsiny ces.fotbalistu, pri soucasnych absencich v ces.kadru, pri soucasne slabsi moralce ces. fotbalistu ,pri tom vsem jeste mnoho jinem se sam divim, kde se bere tak velky optimismus nekterych bookies , ale i vetsiny tiperu, a kdyz se k tomu pripocte sila a kvalita Holandanu a verim, ze i jejich zvysena motivace nam oplatit vsechyn ty predesle porazky, tak me to proste dava celkem krasny kontratip , do ktereho se pustim s velkou chutí)
- tip : - neprohra hostí (1,38 - Tipsport)
-vklad : - 5 kreditu

-tip : - vyhra hostí (2,60 - Tipsport)
-vklad - 1 kredit

zustatek :arrow: 5 kreditu

no snad me po tomto vikendu nezustanou na konte jen tech 5 kreditu :lol: , to bych fakt nasim neodpustil :D !
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Raimei » stř říj 05, 2005 16:18

K tomu utkání ÈR - Nizozemí jsem ve sportingbetu objevil zajímavé kurzy.

na výhru našich je 2,375
pøi sázce draw no bet je kurz na Holanïany 2,10 pøièemž "Bets Void on Drawn Match" chápu tak, že pøi remíze mi vrátí vklad.
Èili nemohu neprohrát a pokud to skonèí remízou, vrací mi vklad. Takže tu máme jasnou surebet. Pokud se v nìèem mýlím, prosím, opravte mì nebo mi to tu potvrïte. Mrknìte se na to na www.sportingbet.cz Díky
Raimei
Host
Host

Příspěvekod Raimei » stř říj 05, 2005 16:36

Raimei píše:K tomu utkání ÈR - Nizozemí jsem ve sportingbetu objevil zajímavé kurzy.

na výhru našich je 2,375
pøi sázce draw no bet je kurz na Holanïany 2,10 pøièemž "Bets Void on Drawn Match" chápu tak, že pøi remíze mi vrátí vklad.
Èili nemohu neprohrát a pokud to skonèí remízou, vrací mi vklad. Takže tu máme jasnou surebet. Pokud se v nìèem mýlím, prosím, opravte mì nebo mi to tu potvrïte. Mrknìte se na to na www.sportingbet.cz Díky

Jsem vùl a beru to zpìt, na chvíli se mi zatemnilo :oops: :oops: :oops:
Raimei
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob říj 08, 2005 21:34

bank :arrow: 12,29
bilance tipu :arrow: 6:2

CR : Holandsko "21" 2:4
tip : - neprohra hostí (1,65 - Tipsport)
vklad : - 1,29
zisk : - 2,13

CR : Holandsko "A-tym" 0:2
- tip : - neprohra hostí (1,38 - Tipsport)
-vklad : - 5 kreditu
-zisk : - 6,9

-tip : - vyhra hostí (2,60 - Tipsport)
-vklad - 1 kredit
-zisk : 2,60

bank :arrow: 16,63
bilance tipu :arrow: 6:2

tak ja jsem tentokrat velmi spokojen, nasi mi udelali radost a ani nevyhrali :D , jen tak dal, nasi chlapci, at jsou zisky jeste vetsí :lol:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod AMZ » sob říj 08, 2005 22:09

Skvìlá práce,

jen jest-li Tì mùžu poprosit - ve støedu proti Finùm sem kontratip nedávej, a? naši mají šanci alespoò na baráž 8) .

Díky.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod sporttipy » sob říj 08, 2005 22:12

AMZ píše:Skvìlá práce,

jen jest-li Tì mùžu poprosit - ve støedu proti Finùm sem kontratip nedávej, a? naši mají šanci alespoò na baráž 8) .

Díky.

jj pøídávám se :lol:
svět nepatřil nikomu kdo nebyl hráč...
Obrázek
sporttipy
Exmember
Exmember

Příspěvekod Raimei » sob říj 08, 2005 22:28

Díky.

To je hezky øeèeno :D Ale tentokrát se snad našim vìøit dá :D
Raimei
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » ned říj 09, 2005 8:18

Díky.

taky diky, od tebe se takovy slova pocitaj :wink: no, uz ted se pomalu zacina z toho stredecniho zapasu stavat jasna hromadna dvojecka, takze si to vylozene rika minimalne o neprohru domacich :lmao: uvidime, jaky budou kurzy :)
Johnny.Rebel
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec