od AMZ » ned říj 23, 2005 11:15
Já Ti rovnìž gratuluji k úspìšnémým tipùm.
-------------------------------------------------------------
Úspìšnými tipy jsi na sebe paradoxnì vzal velké bøemeno odpovìdnosti.
Zaènou od Tebe bezmyšlenkovitì opisovat tipy lidé, aniž by si cokoli z tipù ovìøili a vzali v potaz možná rizika.
Budeš zavalen soukromými zprávami s žádostmi o tipy, jaký je Tvùj názor na ten èi onen zápas, budeš žádán abys psal tipy s dostateèným èasovým pøedstihem, budou od Tebe vyžadovat vyjádøení k sázkovým kanceláøím, ke vkladùm, pøevodùm penìz, výbìrùm atd.
Já to vyøešil tak, že už vùbec neètu soukromé zprávy a pochopitelnì tedy na nì ani neodpovídám.
Mnozí lidé nechápou, co je fiktivní deníèek a co realita.
Nechápou, že mohu vsadit nìkolik tisíc na rizikový zápas a že mì pøípadná prohra nerozhodí. Nemùže mì rozhodit, protože vím, co dìlám a co si mohu za léta sázení dovolit.
Nechápou, že pokud by chtìli dosáhnout stejných ziskù jako v deníèku, musí mít úèty s dostateèným kapitálem u více vybraných sázkovek a musí hrát všechny zveøejòované tipy, a? se jim zdají seberiskantnìjší.
Mùžu jim desetkrát vysvìtlovat, že tipy zadávám podle svého volna a nìkdy jen pár minut pøed zápasem a že nemají šanci všechny tipy opsat a vsadit.
Nechápou a nechápou...
Takže já Ti pøeji nejen hodnì úspìchù a štìstí, ale pøedevším to, aby ses nemusel jako já zaobírat podobnými problémy!