Celkový kurz 1,8 - vklad 250 Kè - Nordicbet - zisk 450 Kè - èistý zisk 200 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------
Nadal - Ljubicic - 3:6 2:6 6:3 6:4 7:6 - tip 2 - kurz 3,6 - tip OK
Celkový kurz 3,6 - vklad 500 Kè - Betfair - zisk 0 Kè.
--------------------------------------------------------------------------------------
Black/Stubbs - Hantuchova/Sugiyama - 6:7 7:6 6:3 - tip 1 - kurz 1,85 - tip OK
Celkový kurz 1,85 - vklad 500 Kè - Fonbet - zisk 925 Kè - èistý zisk 425 Kè.
Nakonec jsem i pøes Ljubicicovu smutnou prohru za dnešek v plusu...
Celkový èistý zisk 6212 Kè.
pozn. k zápasu Nadal - Ljubicic :
V prvním i druhem setu na Ivana Nadal ani zdaleka nemel. Ljubicic skvele serviroval, hral super na siti i od zakl. cary. Byl proste jasne lepsi. Ve tretim setu si jednou hloupe prohral servis a bylo to *13. Od tohoto stavu mel kupu breakballu ale ani jeden nepromenil. Kolikrat mu chybelo stesticko. Treti set prohral 36. Ctvrty set byl temer na chlup stejny. Svuj servis si drzel naprosto bez problemu, jen jednou, opet ze zacatku o servis prisel. I tentokrat mel spoustu breakballu,ale ani jeden nepromenil. Zapas pak dospel az do pateho setu. V nem se pro zmenu dostal rychle do breaku Ljubicic. Vedl *20. Jenze, break nepotvrdil a Nadal se vratil zpet do hry 21*. Oba si pote drzeli vice mene bez vetsich problemu servis a tak prisel na radu tiebreak. Zacinal Ivan. Moc ho neposlechl servis a bod pri vymene vyhral Nadal 01*. Nasledovalo 02*. V tomto okamziku se odehral asi zlomovy micek tiebreaku. Nadal zahral ze sve rakety jasny out, ale rozhodci jeho micek oznacili za dobry a misto stavu **12 to bylo **03. Ljubicice to viditelne poznamenalo a tiebreak prohral. Prijde mi to hodne moc smutne, protoze pokud si nekdo zaslouzil prohrat, tak to nebyl Ljubicic, ale Nadal. Mockrat Ivan vedl pri Nadalove servisu 30:0 nebo 30:15, ale ani jednou nabizenou sanci nevyuzil. Z vyhry Nadala jsem docela dost rozcarovanej. Moc jsem to vitezstvi pral Ljubicicovi. Nadal mel pry nehorazne stesti uz proti Gineprimu a ted znova...
Pokud se podivate na statistiky zapasu, tak ty jen ma slova potvrzuji...
breakbally :
Nadal 4bb z 9
Ljubicic 5bb ze 13
vyhrane micky :
Nadal 145
Ljubicic 154
Ivan bohužel prohrál, aèkoliv byl snad po celý zápas lepším hráèem...