takže zdravím všechny sázkaøe,
rozhodl jsem se založit toto téma kam bych chtìl zaøazovat dennì sázky ne na jeden sport, ale na všechny sporty které se objevují v nabídkách.
taky sem se rozhodl že sem nebudu dávat jenom akovky protože já osobnì docela dost sázím kombi a jiné druhy sázek.všechny zápasy budou zveøejnìny min. 1hodinu pøed zaèátkem abych sem nedával zápasy které zaèínají za pìt minut - protože to by nemìlo cenu.také musím øíct že jsem budu dávat pouze sázky které budu mít vsazené já a vždy to doložím vítìzným/proherním tiketem.mé zápasy budou všechny u Chance protože na internetu nesázím a chance mi nìjak pøirostla k srdci takže i kurzy budou totožné s kurzy u chance.
jako statovní èástku zvolím 1000,- abych mìl pøehled jak na tom jsem a nesmím se dostat do mínusu jinak toto téma zruším, proto odemne neoèekávejte zápasy s kurzem 4 ale spíš zápasy s kurzy v rozmezí od 1.25 do 2.3 to je taková hranice které docela vìøím.
tak se mìjte a kdyby nìkdo mìl nejakou pøipomínku tak a? jí zveøejní, budu rád za každou radu tak zatim