Gamebookers

Moderátor: Moderátoři

Gamebookers

Příspěvekod DavidFawn » sob říj 29, 2005 10:12

ahoj,
mìl bych dotaz... uvažuju, že se pøihlásím do internetové SK gamebookers. máte nìkdo zkušenosti? a jaké :-) ? a hlavnì by mì zajímalo, na www.kurzovesazky.info pisou, že tam bývají i "každý týden jedna sázka s 100 % návratností kursù ( napø. 3,0 - 3,0 -3,0 )"

- je to pravda? ( jak ji je možno najít? hledal jsem hledal, ale nenašel)

- bývají takové sázky tøeba i na tenis? nebo jenom na fotbal a ostatní remízové sporty?

Dík moc za info
Jednou vyhraju milión!
DavidFawn
Host
Host

Příspěvekod kali » sob říj 29, 2005 13:57

jsou jen na fotbal, oznacene jsou 100% BOOK, jsou vesmes na tezko tipovatelne zapasy a ve finale je to celkem k nicemu.

Asian bookies nabizi 98% na vsechno, coz je mnohem atraktivnejsi nez 88-92% u GB (+ 1x do tydne 1 match 100%)
0,5 unit zaklad, 1 unit vyssi med/big, big nebude
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod DavidFawn » sob říj 29, 2005 16:14

aha, ale zkoušel jsem hledat asian bookies a nasel jsem jenom www.asianbookie.com - ale to snad neni SK, to je jenom nejaky prehled sazkovych kancelari, nebo tak neco. to jako lze sazet u vsech moznych kancelari? i u GB?

(jsem uplny zacatecnik, tak se omlouvam za nektere deb***** ;-) dotazy)
Jednou vyhraju milión!
DavidFawn
Host
Host

Příspěvekod DavidFawn » sob říj 29, 2005 16:31

jo, už jsem to asi pochopil... ty možnosti sázet na asij. hand. jsou i na gb... že jo?
Jednou vyhraju milión!
DavidFawn
Host
Host

Příspěvekod kali » sob říj 29, 2005 16:42

DavidFawn píše:jo, už jsem to asi pochopil... ty možnosti sázet na asij. hand. jsou i na gb... že jo?

nn, to jsem nemel na mysli... myslel jsem treba tyto SK

www.pointbet.com
www.pinnaclesports.com
-----------------------
kazdopadne tahle diskuse patri do jine sekce (sazeni po internetu) :roll:
0,5 unit zaklad, 1 unit vyssi med/big, big nebude
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod DavidFawn » ned říj 30, 2005 9:22

zkoušeli jste nìkdo posílat na 2 rùzné gamebookers úèty (nebo u jiné SK) peníze z jednoho stejného bankovního úètu? založili jsme si s kamarádem, ale on nemá úèet u banky a tak bych mu tam poslal prachy já. ale bojím se, aby mi to pak tøeba gb nezavøeli, že porušuju pravidla atd.
Jednou vyhraju milión!
DavidFawn
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » ned říj 30, 2005 11:55

DavidFawn píše:zkoušeli jste nìkdo posílat na 2 rùzné gamebookers úèty (nebo u jiné SK) peníze z jednoho stejného bankovního úètu? založili jsme si s kamarádem, ale on nemá úèet u banky a tak bych mu tam poslal prachy já. ale bojím se, aby mi to pak tøeba gb nezavøeli, že porušuju pravidla atd.

TO bych rozhodne nedelal.... ucet u jakekoliv SK mas na SVE jmeno a to jmeno musi odpovidat jmenu a udajum bankovniho konta.

Jedina moznost je ucet u MoneyBookers. Tam prevedes penize a po te, co kamarad si tam tez zalozi ucet, mu tam posles prachy. On pak na GB posle prachy z MB, ktere bude na jeho jmeno vedene. (tvuj ucet -> tvuj MB ucet -> kamaraduv MB ucet -> kamaraduv GB ucet)
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Zpět na Chat a pokec