Moderátor: Moderátoři

JaraP píše:máte nìkdo DVD rekordér nebo jinou možnost nahrát nìco z TV v co možná nejvyšší kvalitì a vypálit to na DVD?

sporttipy píše:JaraP píše:máte nìkdo DVD rekordér nebo jinou možnost nahrát nìco z TV v co možná nejvyšší kvalitì a vypálit to na DVD?
já bych ti to mohl leda nahrát na moji tv kartu ale kvalita to moc vysoká není ale dívat se na to dá

JaraP píše:sporttipy píše:JaraP píše:máte nìkdo DVD rekordér nebo jinou možnost nahrát nìco z TV v co možná nejvyšší kvalitì a vypálit to na DVD?
já bych ti to mohl leda nahrát na moji tv kartu ale kvalita to moc vysoká není ale dívat se na to dá
dík za nabídku, ale jde mi o co nejlepší kvalitu.

Pikalek píše:JaraP píše:sporttipy píše:JaraP píše:máte nìkdo DVD rekordér nebo jinou možnost nahrát nìco z TV v co možná nejvyšší kvalitì a vypálit to na DVD?
pokud ti jde o co nejlepsi kvalitu tak ja mam treba externi digitalni tv kartu a kvalita je myslim vyborna! Vypalil jsem takle uz hodne DVD a vsichni komu jsem to dal byly s kvalitou nadmiru spokojeni, takze muzu jenom doporucit

JaraP píše:Pikalek píše:JaraP píše:sporttipy píše:JaraP píše:máte nìkdo DVD rekordér nebo jinou možnost nahrát nìco z TV v co možná nejvyšší kvalitì a vypálit to na DVD?
pokud ti jde o co nejlepsi kvalitu tak ja mam treba externi digitalni tv kartu a kvalita je myslim vyborna! Vypalil jsem takle uz hodne DVD a vsichni komu jsem to dal byly s kvalitou nadmiru spokojeni, takze muzu jenom doporucit
tv kartu sice mám taky, ale je to nic moc, takže ji ani moc nevyužívám. Urèitì máš lepší.
Moc se v tom nevyznám, takže možná zbyteèná otázka - kolik GB zabere cca 2 hodinový záznam z TV?
Dík

Pikalek píše:no zalezi na kvalite zvuku atd..ale pokud mluvime o hodne dobry kvalite pak asi 6.5gb...ja to nahravam v neco horsi a zabere mi to asi 4.5gb

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků