Jak úspìšnì sázet?!

Moderátor: Moderátoři

Jak úspìšnì sázet?!

Příspěvekod pigal » stř pro 07, 2005 10:24

Asi nejlepší jak být v plusu je sázet 2-3 AKU za vìtší peníze.Tøeba dávat za 1000 kè a pak i klidnì dávat jen na 1 zápes a více penìz pokud mám dostateèný kapitál.A pøitom si dát kombíka jen tak na pøilepšení nebo když to vyjde tak získat i poøádný balík..
pigal
Host
Host

Příspěvekod Vlèevskiy » pát pro 09, 2005 18:05

No, to není nic nového kamaráde. je jasné když vsadiš tøeba 8 nebo více zápasù, už je to více ménì o štìstí, než o nìjakém sazení :? Ja sem se z toho už naštìstí pouèil, a sázím maximální celkový kurs tak 3, nìkdy ale i tøeba jenom kurs 1,5 ,ale je tøeba výbrat zápas, který vyjde že? :lol: A k tomu si dám tiket za 30, 50 korun jen tak ze srándy :wink: Dám tam tøeba nìjaké remízy nebo 10 zápasù.
Vlèevskiy
Host
Host

Příspěvekod Strenght » pát pro 09, 2005 18:36

Vlèevskiy píše:No, to není nic nového kamaráde. je jasné když vsadiš tøeba 8 nebo více zápasù, už je to více ménì o štìstí, než o nìjakém sazení :? Ja sem se z toho už naštìstí pouèil, a sázím maximální celkový kurs tak 3, nìkdy ale i tøeba jenom kurs 1,5 ,ale je tøeba výbrat zápas, který vyjde že? :lol: A k tomu si dám tiket za 30, 50 korun jen tak ze srándy :wink: Dám tam tøeba nìjaké remízy nebo 10 zápasù.

Delam to podobne, bohuzel sem zjistil ze uspechy jsou dost stridave..nedavno jsem mel serii kdy mi vychezlo na co sem sahnul, kurzy vetsinou 2-4 a byl sem v ohromnym plusu, ted mi pomalu nevyjde ani kurs 1,4..je to taky o stesti..:(
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Zpět na Chat a pokec