Moderátor: Moderátoři

nedo píše:Nezpochybòuji možnosti trikaøù v dnešní dobì. Ale právì proto jaké dnes ty možnosti jsou (a jaký byl jistì rozpoèet na tento spot), tak je jisté, že by nebyl žádný problém udìlat tomu finální podobu takovou, že by nikdo o nièem nepochyboval. Proto nelze vylouèit ani to, že finální podoba spotu je schválnì v taková jaká je - aby se o ní co nejvíce diskutovalo a aby ji vidìlo co nejvíce lidí...
Je to jen jedna z možností která nelze vylouèit - ale neøíkám že tomu tak je. Stejnì tak neøíkám to, že ten reklamní spot je naprosto jistì bez jakýchkoliv "dodìlávek". Já jen øíkám, že vìøím tomu že Ronaldinho podobnou vìc zvládne a klidnì je možné že ji zvládl i v tomto pøípadì. Ale je to jen mùj názor - nebudu ho nikomu nutit a nebudu ani shánìt pøíspìvky ze zahranièních diskusí, kde když nìkdo anglicky napíše "Nike øekla, že spot je bez trikových efektù" tak to budu považovat za prokázané...
100 lidí, 100 názorù.
Tvùj názor Salate je rozdílný od mého názoru - a nikdy se nedozvíme kdo se mýlí. Rozdíl je jen v tom, že já Tvùj názor respektuji a nebudu Tì pøesvìdovat že se mýlíš.
Mìj se fajn

nedo píše:TDG píše:....To je prostì kravina. A ti co tady píší,že ano, tak asi nikdy nehráli fotbal.
![]()
![]()
![]()
![]()

nedo píše:Já jen øíkám, že vìøím tomu že Ronaldinho podobnou vìc zvládne a klidnì je možné že ji zvládl i v tomto pøípadì. Ale je to jen mùj názor..

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků