Ronaldinho

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod nedo » stř pro 14, 2005 22:50

Já Ti nemám co promíjet Gintoniku.
Já jsem pøece k smíchu když si myslím že to není trik... :wink:
A také i ménì inteligentní jedinec pochopi, že to má do reality hodnì daleko, takže když tvrdím že je možné že tam není použitá žádná triková technika, tak jsem ještì ménì inteligentní, než Tebou zmiòovaný ménì inteligentní jedinec. Prostì jsem u Tebe blbec :wink:
No - upøímnì øeèeno, vùbec mi to nevadí. Já jsem tu jen prezentoval svùj názor. Jelikož se neshoduje s názorem pár dalších lidí, pouštíš se do urážek. Je mi líto, že nedokážeš názor druhých respektovat.
Mohutnì se tu zapojuje ještì jeden pisatel - ale ten se jako ignorant projevuje dlouhodobì a navíc jeho znalosti fotbalu jsou (velmi mírnì øeèeno) povrchní. Tvoje pøíspìvky mne sice pøekvapily - ale s tím asi nic nenadìlám.
Je mi jen líto, že kvùli odlišnému názoru se musíš pouštìt do urážek. Ale je to Tvoje volba a já Ti ji neberu.
Škoda, že vìtšina lidí to bere jak jsem psal již døíve jen podle toho, že "když to nedokážu já, tak on urèitì také ne".

(Mimochodem - na jednom z tréninkù Brna nìco podobného pøedvedl Adauto... I když tedy vzdálenì podobného a navíc on to asi ani nechtìl - jen jsem si tak na to vzpomnìl. A o to víc jsem si uvìdomil, že ti co tu nejvíc køièí jak je to nemožné a jak to musí být trik, tak mají s fotbalem zkušenost možná tak z plácku za barákem. Takže pokraèujte ve svých urážkách a ve svých "zasvìcených" komentáøích - já už se vám tu radìji plést nebudu... :lol: )
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod TDG » čtv pro 15, 2005 8:21

nedo píše:(Mimochodem - na jednom z tréninkù Brna nìco podobného pøedvedl Adauto...

Adauto na tréninku Brna? To je hezká nahrávka na smeè tìm, o kterých tvrdíš, že nerozumí fotbalu.
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod SKS » čtv pro 15, 2005 8:31

Ty tady píšeš jak nikdo nerespektuje tvùj názor a pouští se do urážek.
Ale !Co když mají pravdu a bylto opravdu trik? Pøiznáš svojí "hloupost" ???

PS: Nemyslím to zle
SKS
Host
Host

Příspěvekod Rafael » čtv pro 15, 2005 8:36

Tak sem to prohlíd ještì jednou a je pravda že se ten míè od toho bøevna odráží fakt nìjak moc....každopádnì mùj názor je stejný jako Nedùv a to že to možné je a to mi nikdo nevyvrátí...kdo tvrdí že by to Ronaldinho nebyl schopný zvládnout tak asi nikdy nevidìl zápas Barcy se zubatým dirigentem v èele...a hlavnì to ve fotbale dotáhl maximálnì do trojeèky...nakopni a bìž!!! :D

PS: Možná by Vám kuci prospìlo mrknout obèas na STV2,po veèerech tam jde dobrý seriálek,o fotbalistech z Brazílie,každý kluk z ulice tam s balonem umí takové vìci o kterých se Vám ani nezdá...pak Vám teprve dojde jak na tom je asi Ronaldinho...
0,5/10 small
1/10 medium
1,5/10 big
Rafael
Exmember
Exmember

Příspěvekod TDG » čtv pro 15, 2005 9:20

It's totally fake.

To start if he could do that in real life Barcelona could play with just him instead of 11 players and win every single championship there is with a score of 20 goals in favor of barcelona in every single match.

Anyway, I kinda feel I can spot this things easily coz I'm a designer and can fake things on video.
If you zoom in you can see the ball disappears between 1:32 and 1:34. During these two seconds he kicks the ball first with his left foot and the with his right foot just before he makes his shot, and the ball is not there. he just pretends to be kicking something before his shot. there is no ball during those two seconds. When it's 1:34 almost 1:35 and he is starting to kick the ball the ball magically appears at knee height. I'm 100% sure about all this.

There also things like he had better ball control with his head during those crazy shots than at the end when he was close to the camera.
Last, there's a reason why the camera zooms out during those shots. Sure anybody would say that it is because they wanted to us to see everything, but it also because it's easier to fool the viewer when the the ball is just so far.
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » čtv pro 15, 2005 10:09

TDG píše:
nedo píše:(Mimochodem - na jednom z tréninkù Brna nìco podobného pøedvedl Adauto...

Adauto na tréninku Brna? To je hezká nahrávka na smeè tìm, o kterých tvrdíš, že nerozumí fotbalu.

Ano - Adauto na tréninku Brna...
V dobì svého zranìní a své rekonvalescence, což bylo zároveò v dobì kdy tu Kotrba zkoušel dva Brazilce, byl do Brna zapùjèen Adauto - nìco jako tlumoèník a prùvodce životem v ÈR pro ty dva. Nakonec oba Brazilci odešli do Rakouska a v Brnì ani nikde jinde v ÈR angažmá nezískali - ale Adauto tu s nimi cca. jeden týden byl. Myslím že pár brnìnských diskoték si jejich noèní jízdy se Zelím a s Mercedesem pamatují dodnes.
Takže nevím o jaké nahrávce na smeè to mluvíš... :wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

Příspěvekod TDG » čtv pro 15, 2005 10:17

OK. Tak to jsem nevìdìl. Omlouvám se. Já tady rozhodnì nechci vést nìjaké osobní spory. Jde mi jen o odbornou debatu. Jen se tady snažím trochu brzdit tu Ronaldinhomanii. :)
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » čtv pro 15, 2005 10:23

SKS píše:Ty tady píšeš jak nikdo nerespektuje tvùj názor a pouští se do urážek.
Ale !Co když mají pravdu a bylto opravdu trik? Pøiznáš svojí "hloupost" ???

PS: Nemyslím to zle

???
Takže mít mylný názor = hloupost?
Já jen mohu zopakovat to, že nikdo se nikdy nedozví pravdu. Nìjaké kopírování z cizích fór má nulovou vypovídací hodnotu, to že nìkdo nìkde napíše, že "i zástupce Nike to pøiznal", to je pøece také o nièem. To tady mùžu napsat já cokoliv a nìkdo jiný na druhém fóru to prostì pøijme jako fakt? Nevím co je za "hloupost" mít vlastní názor.
A kromì toho - já stále píšu jen to, že Ronaldinho takovou vìc dokáže (a o tom jsem pøesvìdèen) a že je klidnì možné, že ani tento spot nebyl trikovì upraven... Nemám žádné postoje jako "bezpochyby" a "jistì" a podobnì. Taky se nesnažím nikoho o svém názoru pøesvìdèit a také nikoho s rozdílným názorem neurážím.
Samozøejmì jsem ve svém životì mìl spousty mylných názorù. Považuji to za normální a myslím si že každý jeden se tu nìkdy v nìèem zmýlil. Také v tomto pøípadì je samozøejmì možné, že se mýlím. Ale teï mám názor jaký mám - a pokud to tedy považuješ za dùvod, abych se prohlásil za hloupého, tak Ti tedy tu radost udìlám : jelikož si myslím, že vìci pøedvádìné na reklamním spotu Nike Ronaldinho zvládne a jelikož považuji za možné že tento spot není trikovì upraven - tak jsem hloupý.
Doufám, že jsi SKS spokojen :wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

Příspěvekod nedo » čtv pro 15, 2005 10:24

TDG píše:OK. Tak to jsem nevìdìl. Omlouvám se. Já tady rozhodnì nechci vést nìjaké osobní spory. Jde mi jen o odbornou debatu. Jen se tady snažím trochu brzdit tu Ronaldinhomanii. :)

V pohodì. :wink:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

Příspěvekod frudolf » čtv pro 15, 2005 13:10

Proste zubatej je borec,jako mozna dalsich 100 brazilcu,ktere jeste nezname....a s balonem umi paradicky.Ale to co jsem mel moznost videt na videu trik bezesporu je.Tecka!!!A nehodlam se hadat.Pokud nekdo mysli,ze je to mozne,tak at jde na hriste a muze zkusit jen treba toto:Stoupni na desitku a hod micem do brevna,rukou,upozornuju rukou,coz je OBROVSKEJ rozdil.A pak se kazdy bude divit,kam se ten mic bude odrazet.A jakou rychlosti.
Jinak uznam,ze Ronaldinho je schopnej sundat z brevna flasku,a mozna i 3krat po sobe.Ale tam staci ji jakoliv trefit,kdezto brevno se musi trefit pouze v urcitem bode.
Ale zda se mi,ze to tady uz probirame jak v Kocourkove!!!
frudolf
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na Chat a pokec