Já jsem pøece k smíchu když si myslím že to není trik...
A také i ménì inteligentní jedinec pochopi, že to má do reality hodnì daleko, takže když tvrdím že je možné že tam není použitá žádná triková technika, tak jsem ještì ménì inteligentní, než Tebou zmiòovaný ménì inteligentní jedinec. Prostì jsem u Tebe blbec
No - upøímnì øeèeno, vùbec mi to nevadí. Já jsem tu jen prezentoval svùj názor. Jelikož se neshoduje s názorem pár dalších lidí, pouštíš se do urážek. Je mi líto, že nedokážeš názor druhých respektovat.
Mohutnì se tu zapojuje ještì jeden pisatel - ale ten se jako ignorant projevuje dlouhodobì a navíc jeho znalosti fotbalu jsou (velmi mírnì øeèeno) povrchní. Tvoje pøíspìvky mne sice pøekvapily - ale s tím asi nic nenadìlám.
Je mi jen líto, že kvùli odlišnému názoru se musíš pouštìt do urážek. Ale je to Tvoje volba a já Ti ji neberu.
Škoda, že vìtšina lidí to bere jak jsem psal již døíve jen podle toho, že "když to nedokážu já, tak on urèitì také ne".
(Mimochodem - na jednom z tréninkù Brna nìco podobného pøedvedl Adauto... I když tedy vzdálenì podobného a navíc on to asi ani nechtìl - jen jsem si tak na to vzpomnìl. A o to víc jsem si uvìdomil, že ti co tu nejvíc køièí jak je to nemožné a jak to musí být trik, tak mají s fotbalem zkušenost možná tak z plácku za barákem. Takže pokraèujte ve svých urážkách a ve svých "zasvìcených" komentáøích - já už se vám tu radìji plést nebudu...