Nestalo se vam nekdy neco podobneho?
Vsem velike diky za pomoc
Moderátor: Moderátoři

-=Ondra=- píše:Pokud vim, tak toto se bezne stava pokud se pri FORMATu smaze i bootsektor (MBR)...
Je to jiz nejaky rok co jsem opravoval tento problem takze se mozna pletu s timto resenim, ktere ti napisi, ale melo by to tak fungovat! Potrebujes:
1) Bootovaci disketu k WXP... mozna neni idealni WXP, protoze ja jsem to delal pres W98se STARTUP disk... Kazdopadne potrebujes nejakou disketu, z ktere muzes nabootovat pocitac bez pouziti HDD. To znamena vlozis tedy STARTUP disk do mechaniky, zapnes PC, najedes do BIOSu, navolis primarni bootovani z DISKETY (FDD) a potvrdis SAVE v BIOSu. Po restartu PC, ktery probehne po editaci BIOSU, by ti to melo nabootovat z diskety..
2) Po splneni "ukolu" cislo 1 bys mel mit najeto v DOSu nabootovano z diskety.. mel bys videt "a:\>" nebo tak nejak... nevim uz z hlavy.. naklepes tento parametr: "FDISK.EXE /MBR" a jiz by to melo bootovat jedna basen...
![]()
GL!

lilo.conf píše:Tak uz jsem problem vyresil. tedka jsem ho zapnul a instalace hned naskocila.. vlastne stacilo jen tu kraksnu nechat den vyplou.no a dnes uz to frci
![]()
![]()
kejsai

-=Ondra=- píše:Asi si me nepochopil...Netvrdim, ze nelze bootovat BEZ diskety.. To samozrejme jde! Jenom jsem ti chtel poradit a pokud se nepletu, tak muj postup by mel BEZ PROBLEMU vse vyresit...
Ale zakladni je MIT DISKETU kde je FDISK a ten je na STARTUP diskete... FDISK.EXE /MBR vse vyresi... nebo melo by pokud se jedna o problem jak ho jsem h o pochopil z tveho popisu...

-=Ondra=- píše:lilo.conf píše:Tak uz jsem problem vyresil. tedka jsem ho zapnul a instalace hned naskocila.. vlastne stacilo jen tu kraksnu nechat den vyplou.no a dnes uz to frci
![]()
![]()
kejsai
Tak to rozhodne nebyl problem s boot sektorem, jak jsem prepokladal... Kazdopadne to byla dalsi HW bota... njn hlt pocitace
![]()
![]()

paluso píše:Najprv popíšem problém:
mal som nainštalovaný a zaplatený Oncourt, keï som ho chcel v nedelu otvori?, tak mi vypisovalo, že "nemôže nájs? tento modul" a rovnako Oulook Express nešiel otvori? a Explorer sa mi prehodil do angliètiny
![]()
Pri otváraní Outlooku pítalo CD Officu, lebo mevedelo nájs? nejakú knižnicu, tak som ho vložil a Outlook je OK
odinštaloval som Oncourt a znova nainštaloval a zas nevie najs? "tento modu" a Explorer mám v angliètine, èo mi nakoniec nevadí, Outlook v slovenèine. Najviac mi chýba ten Oncourt
Viete mi poradi?? Preèistil som PC Adawarom, rezidentný štít mám antivírom NOD32![]()
Díky za pomoc

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků